Mainos

Trump kohautti kehumalla väkivallasta syytettyä Valkoisen talon ex-työntekijää

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kehunut perheväkivallasta syytettyä Valkoisen talon entistä työntekijää.

Asiaa perjantaina kommentoinut Trump sanoi toivovansa aiemmin tällä viikolla eronneelle Rob Porterille kaikkea hyvää ja sanoi tämän tehneen työnsä hyvin. Trump myös sanoi uskovansa, että Porterilla on hieno ura edessään.

Henkilöstösihteerinä toiminut Porter erosi keskiviikkona sen jälkeen, kun hänen kaksi entistä vaimoaan syytti julkisesti häntä perheväkivallasta.

Washington Postin mukaan myös toinen Valkoisen talon työntekijä, puheenkirjoittaja David Sorensen on eronnut tällä viikolla väkivaltasyytösten takia. Sorensen erosi, koska hänen entinen vaimonsa syyttää häntä fyysisestä ja henkisestä väkivallasta.

Sekä Porter että Sorensen ovat kiistäneet syytökset. 

John F. Kelly valmis eroamaan?

New York Timesin tietojen mukaan kritiikin kohteeksi joutunut Valkoisen talon kansliapäällikkö John F. Kelly on ilmoittanut olevansa valmis eroamaan. Asiasta on kertonut lehdelle kaksi viranomaislähdettä, jotka painottivat, ettei Kelly ole tehnyt virallista ehdotusta erostaan.

Kellyä on kritisoitu hänen tavastaan hoitaa aiemmin tällä viikolla eronneeseen Valkoisen talon työntekijään kohdistuneet väkivaltasyytökset.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.