Trendit 2014: Nämä värit hallitsevat kevään meikissä

Kevään värimaailma on vaihteleva ja monimuotoinen. Pastelliset, heleät sävyt yhdistetään nyt kirkkaaseen siniseen ja pinkkiin sekä meikissä, että pukeutumisessa.

Ota selvää, mistä sävyistä kevään meikkitrendit koostuvat.

Kevään värimaailma

Tänä keväänä ja alkukesästä uutta värimaailmassa ovat pastellinsävyt ja beige. Meikeissä ja pukeutumisessa nähdään vastaisku väri-ilottelulle. Neutraalit ja pehmeät sävyt hallitsevat joka paletissa, mutta mukana on muutama tehosteväri. Vuoden 2014 värinä on vahva sininen ja pirteyttä sävymaailmaan tuodaan orkidean sävyillä ja pinkillä.

Huulet

Huulipunien värikirjo on keväällä laaja ja sitä hallitsevat heleät sävyt, joissa nähdään sekä punaista, oranssia, pinkkiä että fuksiaa. Valitse nyt huuliisi mattasävyjä tai raikkaita värejä! Juhlameikin voit myös luoda maalamalla vahvat huulet, jotka yhdistetään neutraalimpaan silmämeikkiin.

Silmät

Keväällä korostetaan silmiä: luomivärien pehmeään valikoimaan kuuluu paljon sinistä, luumua ja ruskeaa. Vaaleita helmiäisvärejä tehostetaan paletin tummilla mattasävyillä. Viime vuonna tapetilla olivat mustat eyelinerit ja mascarat, mutta vuoden 2014 väreistä löytyy muun muassa pronssi. Silmän sisärajaukseen kannattaa nyt käyttää valkoista kajaalia tai heleyttävää beigeä.

Kynnet

Täydellisen meikkilookin luomisessa täytyy kiinnittää huomiota myös kynsiin. Uusimmissa kynsilakoista löytyy pehmeämpiä sävyjä, kuten beige ja keltainen, mutta varsinkin nudekynnet ovat nyt in. Neutraalien sävyjen kanssa voi myös yhdistää yhden huomionkiinnittävän, kirkkaamman värin, kuten valkoinen, pinkki tai koralli.

Pukeutuminen

Tämä trendi on nähty jo catwalkeilla ja nyt se saapuu katukuvaan: kesän pukeutumisessa yhdistetään tummia ja kylmiä värejä pastelleihin. Vaatteissa korostuvat vaaleammat sävyt, joiden skaala on monimuotoinen, mutta tehostevärejä ei kuitenkaan kannata unohtaa. Valitse vaatekaappiin ainakin yksi sähkönsininen luomus!(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat