Mainos

Treffeille parhaan ystävän kanssa?

Uusi ihastus ja perhoset vatsanpohjassa, vai vanha ja tuttu, turvallinen… Ystävä? Entä jos menisitkin treffeille parhaan, vastakkaista sukupuolta edustavan ystäväsi kanssa?

Ystävyyden syveneminen rakkaudeksi ei ole mikään uusi ilmiö. Entä, jos sinullekin käy niin? Kannattaako ystävyys riskeerata? Yourtango.com listasi "kaverideittailun" hyviä puolia.

Ystävädeitit – hyvääkin parempi idea

Uuden suhteen alkuvaiheessa moni yrittää epätoivoisesti peitellä huonoja puoliaan ja vaikuttaa kaikin puolin täydelliseltä kumppanilta. Paras ystäväsi on kuitenkin jo nähnyt sinut kamalimmillasi, krapulaisena ja itku kurkussa suhteen päättymisen jäljiltä. Sinun ei siis tarvitse jännittää! Mikä parasta, tämä tie on kaksisuuntainen: hänen huono tyylitajunsa, kamalat vitsinsä tai epäsiisti autonsa ei pääse yllättämään sinua.

Hänen edessään sinun ei myöskään tarvitse hävetä, piilotella imeliä rakkausromaanejasi tai syödä ravintolassa pakkomielteisen pienin näykkäisyin, kuin "leidi" konsanaan. Voitte jättää vaikutuksen tekemisen muille, ja vain nauttia toistenne seurasta.

Olette tietoisia toistenne deittailuhistoriasta – olethan vuodattanut hänelle sydänsurusi ja vaatinut paljastamaan, mitä ihmettä vastakkaisen sukupuolen edustajien päässä oikein liikkuu. Ystävät keskustelevat ihmissuhteistaan rehellisesti ja kaunistelematta, joten tiedät, mitä odottaa häneltä.

Muistatko sen yhden ihmissuhteen, joka perustui vain himolle? Automatkan painostavan hiljaisuuden pelasti vain radio, sillä teillä ei ollut mitään sanottavaa toisillenne. Ystävän kanssa tätä ongelmaa ei ole, sillä voitte aina puhua yhteisistä kiinnostuksenkohteista tai ystäväpiirinne tapahtumista. Ja voit vain kuvitella, millaisia kipinöitä ystävien yhtäkkiä roihahtava lempi saa aikaan makuuhuoneessa…

Ystävän deittailu voi tuntua tylsältä vaihtoehdolta verrattuna salamarakkauteen ja leikkimieliseen deittailuun. Mutta mikäpä olisi jännittävämpää kuin yhtäkkiä huomata tuntevansa paljon enemmän kuin ystävyyttä – ja ilokseen todeta ystäväsi myös vastaavan tunteeseen?

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.