TPS:n päävalmentaja jättää seuran: "Tämä on ollut helvetin raskasta"

Turun Palloseura putosi Veikkausliigasta Ykköseen, kun Turussa pelattu toinen osaottelu Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan päättyi 1–1-tasapeliin. Samalla TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen päätti jättää seuran.

Videolla lauantain ottelun kohokohdat ja kommentteja taiston päätyttyä.

Laurikainen tuli kaudeksi 2014 TPS:n päävalmentajaksi toista kertaa urallaan ja luotsasi joukkuetta nyt viisi sesonkia peräkkäin. Putoaminen oli turkulaisseuralle ja Laurikaiselle itselleen pettymys. 

Se toteutui, kun avausottelu oli päättynyt Kokkolassa maalittomana. Sen myötä KPV:lle riitti liigakarsintojen toisessa osassa vierasmaalin turvin tasapelikin.

– Onnittelut KPV:lle liiganoususta. En tiedä oikein mitä sanoa, pää on nyt aika tyhjä. Pelistä on vaikea nyt sanoa yhtään mitään, meillä olisi ollut riittästi paikkoja tässäkin, mutta olen sen niin monta kertaa tällä kaudella sanonut. On ollut paikkoja, mutta ei olla saatu maaleja, Laurikainen kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Tämä on ollut helvetin raskas tämä viiden vuoden jakso, kun olen tässä ollut. Tässä on tapahtunut niin paljon sellaisia asioita, mitä kaikki ei tiedä. Tämä on saatu siihen malliin, että tämä on vesitiivis ja pysyy pinnalla ja tässä on tehty enemmän töitä kuin päälle saattaa ehkä nähdä. Mä olen ollut tätä projektia painamassa tässä läpi. Se, että tämä päättyi näin, että emme säilyneet Veikkausliigassa, olen siihen todella pettynyt. Mulla on todella huono olo nyt. Haluan olla rehellinen ja koen, että meidän olisi pitänyt säilyä sarjassa. Mulle tämä oli epäonnistuminen, Laurikainen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat