TPS:n nuori tähti joutui poliisin pakeille, Jukka Jalosen yhteydenotto sai murheet unohtumaan – "Oli vähän parempaa kerrottavaa"

4:40
Lauri Pajuniemi oli talvella Tulosruudun haastattelussa.

TPS:n 20-vuotias hyökkääjä Lauri Pajuniemen ensimmäinen maajoukkuekutsu oli kaikin puolin ikimuistoinen.

Pajuniemi rynnisti viime kaudella vakuuttavasti SM-liigan kärkihyökkääjien joukkoon. 49 ottelussa tehdyt tehot 26+14 johdattivat nuorukaisen maalipörssin kolmostilalle ja TPS:n sisäisen pistetilaston kärkinimeksi.

Vahvat otteet SM-liigassa palkittiin tammi-helmikuun vaihteessa, kun Pajuniemi valittiin ensimmäisen kerran Leijoniin. Päävalmentaja Jukka Jalosen puhelu ei kuitenkaan tullut täysin sopivalla hetkellä.

– Olin poliisiautossa kirjoittamassa nimeäni ylinopeussakkoon, kun puhelin soi. Parin minuutin päästä oli Whatsappiin tullut viesti, jossa Jukka Jalonen pyysi soittamaan heti, kun mahdollista. Pakkohan se oli soittaa ja kerroin tilanteen. Jalonen sanoi, että hänellä on onneksi vähän parempia uutisia minulle, Pajuniemi kertoo TPS:n verkkosivuilla.

Tieto Pajuniemen sakoista kiiri nopeasti myös nuoren tähden perheen tietoisuuteen sattuman kautta. Odottava saarna vaihtui kuitenkin riemuun, kun Jalosen asia selvisi koko perheelle.

– Isäni sattui ajamaan siitä ohi ja näki, että olin poliisiautossa, joten Jalosen puhelun ansiosta oli kotonakin vähän parempaa kerrottavaa. Kyllä siinä yksi sakkolappu unohtui. Oli sellainen olo, että antakaa vaikka toinenkin vielä, niin hymy ei hyydy. Siinä nimittäin kävi toteen pikkupojan unelma, Pajuniemi toteaa iloisesti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja