Mainos

Toyota-pomo Pasquali äimisteli potkujaan

Toyotan F1-tallin päällikköihin kuulunut Ange Pasquali erotettiin tämän viikon alussa tehtävästään. Pasquali kertoo potkujen tulleen täytenä yllätyksenä.

Pasquali vastasi F1-tallin operatiivisesta johtamisesta. Hänen paikkansa ottaa nyt Richard Cregan, joka on työskennellyt Toyotan moottoriurheilupuolella 20 vuotta edeten mekaanikosta F1-päälliköksi.

- Se oli minulle shokki ja yllätys, kun sain tietää, etten enää jatka roolissani Toyotan F1-tallin johtajana. Toyotan moottoriurheilupuolella viettämieni kahdeksan vuoden aikana saavutimme paljon menestystä, joihin kuului johtamani kuljettajien kehitysohjelma. Harkitsen parhaillani mahdollisuuksiani tulevaisuuden osalta, Pasquali kommentoi.

Pasquali tuli Toyotalle vuonna 1997 japanilaismerkin Le Mans -projektin johtajaksi. Hän siirtyi formuloiden puolelle, kun japanilaismerkki julkisti F1-suunnitelmansa. Pasqualin lisäksi myös insinööriosaston päällikkö Norbert Kreyer on lähtökuopissa. Aiemmin hänen uutisoitiin jo saaneen potkut, mutta perjantaina tietoa korjattiin sen verran, että Kreyer jatkaa Toyotalla vuoden loppuun asti. Toyota antoi äskettäin lähtöpassit myös kuljettajalleen Cristiano da Mattalle.

Toyota on kerännyt tämän vuoden MM-sarjassa vain 8 pistettä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.