Mainos

Tosimies sai oman leivoksen

Amerikassa huiman suositut vuokaleivokset ovat kuin suloisia, koristeltuja muffineja. Suloisuutta vältteleville on nyt tarjolla miehiseen makuun suunniteltuja leivoksia.

Usein nonparellein ja värikkäin kuorrutuksin koristellut vuokaleivokset ovat liian feminiinisiä joillekin miehisyyttään vaaliville herkkusuille. Siinäpä siis uusi markkinarako!

Nettikauppa Butch Bakery New Yorkissa myy miehille suunniteltuja vuokaleivoksia, kertoo Calgaryherald.com. Makuvaihtoehtoja on 12, ja joukosta löytyvät muun muassa suklaa-olutkakku oluenmakuisella täytteellä sekä appelsiinilla maustettu viskikakku sitruunaisella täytteellä. Koristeeksi kukin leivos saa suklaalevyn, joka on kuvioitu esimerkiksi skottiruuduilla tai armeijakuviolla.

Leipomon omistaja David Arrick kertoo ihmetelleensä vuokaleivosten hentoa ulkonäköä.

– Miksi ne ovat aina vaaleanpunaisia nonparellein koristeltuina, ja miksi niillä on söpöt nimet, kuten Onnellisuus ja Sokerinen hymy, hän selventää.

Mies kertoi uskoneensa, että jossakin täytyy olla "kultainen keskitie" naisellisten kakkujen ja ylimiehisten herkkujen välillä. Oluen ja armeijakuvioiden sävyttämät macholeivokset toimivat: viimeisen kahden kuukauden aikana Arrickin leipomon myynti on kasvanut 600 prosenttia.

Taantuman vuoksi työnsä Wall Streetillä menettänyt Arrick suunnitteleekin nyt kadunvarsikaupan avaamista ja toimituksia entistä kauemmas. Toistaiseksi 90 prosenttia firman asiakkaista on ollut naisia, jotka ostavat leivonnaisia miehelle.

Butch Bakery ei ole ainoa miehisten vuokaleivosten myyjä: Torontolaisessa putiikissa samantapaiset herkut ovat niin suosittuja, että kahta makuvaihtoehtoa neljästä tulee olla tarjolla päivittäin.

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähteet: Fark.com, Calgaryherald.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.