Mainos

Tosielämän Tinder - uusi tapa löytää pari livenä

2:07

Sen oikean kohtaaminen ja löytäminen on monelle suomalaiselle vaikeaa. Jos Tindertit, Eliittikumppanit tai muut nettideittipalvelut on jo niin nähty, niin nyt voi etsiä kumppania Teatteri Toivon Deittileikeistä. 

Kipinää, jännitystä ja hikeä oli ilmassa ainakin tänään, kun paria etsittiin ihan livenä, eikä netissä.

-Meillä oli tänään jo toinen kerta kun kokeiltiin tällaisia deittileikkejä. Ensimmäinen kerta oli huikea hitti ja taisi siellä parejakin syntyä. Puhelinnumeroita vaihdettiin ja osa lähti täältä vielä baariin jatkoille, kertoo teatterinjohtaja Sara Salminäki Teatteri Toivosta.Jo teatterin nimikin kertoo siitä, että toivoa on. Moni suomalainen on todellakin väsynyt seikkailemaan netissä ja selailemaan kuvia Tinderissä.

-Olen täällä ensimmäistä kertaa ja vähän jännittää. Odotan kaikkea hauskaa ja uusia kokemuksia. En ole ollut Tinderissä ja tykkään tästä paljon enemmän. Mieluummin se oikea ihmiskontakti, sanoo  27-vuotias Birgitta Beckmann.

Deittileikit alkavat lämmittelyllä. Telakan rustiikissa salissa on himmeä valo ja monilla villasukat. Silmät laitetaan kiinni ja aletaan liikkumaan tanssin tahdissa. Pian vauhti kiihtyy ja silmätkin saa avata, jos uskaltaa. Osa osallistujista on selkeästi harrastanut tanssia ja teatteria aiemminkin. Toiset taas ovat ihan vaan kokeilemassa jotain uutta.

- Odotan hauskuutta ja leikkimielisyyttä. Tämä nyt on ainakin sellainen face to face -tapa tutustua uusiin ihmisiin. En ole ollut Tinderissä, enkä aio mennäkään. Tämä kuulostaa tosi hyvältä, sanoo  55-vuotias  Tapio Hänninen.Ihastuminen ja rakastuminen on tunne, jota haetaan, mutta sitä ei tietoisesti saa.

- Ei sitä oikein tiedä mistä se tulee. Jotenkin vain huomaa ihmisten välisen connectionin, sen väreen siinä jotenkin. Varsinkin jos keskustelee jonkun kanssa, niin alkaa vähän jännittämään. Sen tuntee koko kropassa, jos kiinnostuu jostain. Sen tuntee ihan varpaista päähän, koko kropassa, pohtii 22-vuotias Aino Liinoja.

Deittileikeissä leikitään, mutta teatterin keinoin.

- Meillä on jaettu tämä kahteen osioon, ensimmäisessä osassa on rentoutumista ja keskittymistä, liikettä ja kosketusta. Ja lopussa vähän itseilmaisua teatterin keinoin. Miehiä jännittää vähän enemmän kuin naisia. Ja miehiä on vähemmän, joten heillä on paremmat mahdollisuudet, sanoo Salmimäki.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.