Tosi-tv-komistus Mark Wright huolestui: Kaljuuntuu vain 25-vuotiaana

The Only way is Essex -sarjasta tuttu tosi-tv-tähti Mark Wright on huolissaan kaljuuntumisestaan.

Tosi-tv-tähti Mark Wright, 25, on huolestunut kaljuuntumisestaan ja on valmis ryhtymään toimiin hiustenlähtönsä ehkäisemiseksi.

Turhamaisena ja ulkonäkökeskeisenä naistenmiehenä tunnettu Wright on suunniltaan siitä, että hän on huomannut hiustensa harvenevan.

– Mark on todella huolissaan siitä, että häneltä lähtee hiuksia. Kaikki tietävät, että hän on todella turhamainen ja haluaa aina näyttää hyvältä naisten edessä, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoi.

– Ajatus siitä, että hän kaljuuntuu, harmittaa häntä, lähde jatkoi.

Vaikka kaljuuntuminen yhdistetään helposti ikääntyviin miehiin, saattavat nuoretkin miehet kaljuuntua. Muun muassa jalkapalloilija Wayne Rooney, 26, on kertonut julkisuudessa kaljuuntumisestaan ja esitellyt sittemmin hiusistutuksiaan avoimesti.

Wrightia huolestuttaa lähteen mukaan hiustenlähtö nimenomaan hänen ikänsä vuoksi. Mies on valmis tuhlaamaan omaisuuden kaljuuntumisensa estämiseen sekä mahdolliseen tulevaan hiustenkasvatusprojektiinsa.

– Hän on huolissaan kaljuuntumisestaan etenkin ikänsä vuoksi. Mark etsii nyt kaikkia mahdollisia keinoja estääkseen hiustenlähdön. Häntä ei huolestuta rahasumma, jonka hän saattaa joutua hoidoista pulittamaan, sillä ulkonäkö on hänelle kaikki kaikessa, lähde totesi.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja