Törkeää? Jalkapallojoukkue menetti sponsorin sateenkaarivärien takia

Ruotsalainen Göteborgissa pelaava jalkapalloseura Qviding on menettänyt sponsorin uusien sateenkaaren väristen vieraspaitojensa takia, kertoo Expressen-lehti.

Qviding haluaa viestiä arvoja, joissa se on avoin kaikille ja ajaa tasa-arvon asiaa. Uusien vieraspaitojen pääväri on valkoinen, mutta niissä on raitoina sateenkaaren värejä tasa-arvon symbolina.

Vastaanotto on ollut Qvidingin puheenjohtajan Rikard Attlingin mukaan pääosin "valtavan hyvää". Attling kertoo seuran saaneen paljon sähköpostiviestejä, eikä ole kuullut yhdeltäkään pelaajalta tai valmentajalta asiasta poikkipuoleista sanaa. Yhden yhteistyökumppanin Qviding on kuitenkin menettänyt tapauksen johdosta.

Tämä yhteistyökumppani ilmoitti, ettei asiaa ole sen mielestä toteutettu demokraattisella tavalla. Yhteistyökumppanin mukaan kyseissä paidoissa pelaavilla pelaajilla tulisi olla määräysvalta. Attling kuitenkin korostaa, että päätös paidoista on tehty täysin demokraattisesti, ja seuran jäsenet ovat sen takana.

Kyseinen yhteistyökumppani oli lisäksi Attlingin mukaan ehdottanut, että he saisivat takaisin puolet tukirahoistaan. 

– Sitten ehdotimme, että maksamme mieluummin takaisin kaiken, jos ette ole tämän takana. He kirjoittivat, että he ovat ehdottomasti samaa mieltä. Ja sitten tein sen.

Qviding näytti, mikä merkitys sille on arvoilla.


Lue myös:

    Uusimmat