Mainos

Törkeä rengasvarkaus Kokkolassa - sadantuhannen euron renkaat rosvoille

Kokkolan Jänismaan teollisuusalueella Ahertajantiellä sijaitsevassa rengasliikkeessä on paljastunut törkeä rengasvarkaus. Poliisin mukaan lauantain ja sunnuntain välisen yön aikana liikkeestä varastettiin noin 150 kappaletta kuorma-auton renkaita.

Noin kaksi kolmasosaa renkaista oli uusia ja loput pinnoitettuja renkaita. Pääosa uusista renkaista oli Michelin-merkkisiä. Muita merkkejä ovat Kumho, Bridgestone ja Doublestar. Pinnoitetut renkaat olivat pintamalliltaan Nokian malleja.

Anastettujen renkaiden arvo on noin 100 000 euroa.

Poliisin mukaan renkaiden lastaaminen tapahtumapaikalla on vienyt aikaa jopa useita tunteja, ja renkaiden poiskuljettamiseen on tarvittu suuren kuljetustilan omaava kuorma-auto. Tekijät ovat ilmeisesti olleet tapahtumapaikalla ainakin sunnuntaiaamuna klo 01:n aikaan.

Sama liike on ollut murron kohteena aikaisemmin. Vuosi sitten liikkeestä anastettiin huomattavasti pienempi määrä kuorma-auton renkaita. Tapaus on edelleen selvittämättä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisesti asiaan liittyvistä ajoneuvohavainnoista tai muista havainnoista virka-aikana numeroon 071-8747744

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.