Mainos

Toriampuja kuulusteluissa: Olen maailman kiltein mies

Syy Kuopiossa eilen tapahtuneisiin ampumisiin pysyy edelleen mysteerinä. Poliisi on päässyt kuulustelemaan miestä, joka on itsekin ymmällään tapauksesta.

- Jotain hän on siitä ampumisesta pystynyt kertomaan. Mutta ne tiedot mitä ensimmäisessä kuulustelussa on saatu, ovat kovin vähäisiä vielä, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Miettinen kertoo.

- Semmoinen kuva jäi, että hän ei oikein ymmärtänyt mitä teki ja ihmetteli itsekin, miksi hän on tullut torille tuollaista tekemään.

Mies oli ollut kotonaan laittamassa venettä, kun hän oli tuntemattomasta syytä lähtenyt liikenteeseen omalla autollaan, aseet mukanaan. Miehellä on luvat molemmille mukana olleille aseille.

Mies päätyi lopulta Kuopion torille. Torilla hän ampui kahta miestä, sekä naista joka kuoli myöhemmin Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Tilannetta ei ollut edeltänyt mitään riitaa kotona. Vaimon poliisille kertoman mukaan toriampuja on erittäin kiltti mies.

- Hän itsekin sanoi, että on maailman kiltein mies. Hän ei ole tapellut, eikä meidänkään tiedoissa ole, että hän olisi milloinkaan syyllistynyt väkivaltaan, rikoskomisario Miettinen toteaa.

Katso Keimo Lehtiniemen raportti Kuopiosta (Kymmenen uutiset 23.5.2009)

(MTV3)

Lue lisää:

KATSO MIETTISEN KOKO HAASTATTELU

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.