Tori Spelling ryhtyi pastoriksi

Takavuosien tv-tähti, Beverly Hills 90210 -sarjasta tutuksi tullut näyttelijätär Tori Spelling on hankkinut itselleen pappisoikeudet.

Näyttelijänä, tosi-tv-tähtenä ja tätä nykyä myös majatalon omistajana tunnettua Tori Spellingiä voi tästä eteenpäin tavata myös vihkimissä pariskuntia avioliiton satamaan. Spelling kertoo MySpace-blogissaan saaneensa hiljattain pappisvihkimisen.

- Olen nyt virallisesti vihitty papiksi. Jep, näin on - pastori Tori Spelling. Tein sen viime viikolla netissä ja virallinen todistus tulee postissa, Tori kertoo.

Tori halusi itselleen vihkimisoikeudet, kun yksi Torin ja hänen aviomiehensä Dean McDermottin omistamasta majatalon asukkaista pyysi Toria vihkimään pariskunnan.

- Olin niin otettu kun pari pyysi minua toimittamaan vihkimisen. Teimme sen majatalomme Chateun portailla 40 ystävän läsnä ollessa. Oli todella kaunista, kun sinetöin Tonyn ja Dexin rakkaudensopimuksen, Tori herkistelee.

Tori sanoo olleensa hyvin hermostunut ensimmäisessä vihkimisessään ja kertoo tilaisuuden olleen paljon hermoja raastavampi kuin vaikkapa Emmy-palkintojen jakaminen tai teatterissa näytteleminen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat