Tori Spelling rakastui varattuun mieheen

AVAlla nähdään Tori ja Dean -sarjan uusi tuotantokausi, jossa rakastunut pariskunta päästä kamerat seuraamaan arkeaan. Tiesitkö sinä, että Tori Spellingin ja Dean McDermottin rakkaustarinalla oli kuitenkin kivinen alku?

Tori ja Dean -realitysarjaa tähdittävät Tori Spelling ja Dean McDermott tapasivat vuonna 2005 elokuvan kuvauksissa, kirjoittaa Marriage.about.com-sivusto. Molemmat olivat vielä tuolloin tahoillaan naimisissa. Pariskunta on vakuuttanut, että heidän suhteensa ei vaikuttanut avioeroihin millään tavalla.

– Kun se tapahtui, en katunut ollenkaan ja ajattelin, että olen hullun rakastunut mieheen, jonka juuri tapasin ja se pakotti minut tutkimaan avioliittoani, Spelling on kuitenkin todennut.

Spelling erosi miehestään kuukausi sen jälkeen, kun tapasi McDermottin. Myös McDermott haki avioeroa vaimostaan samaan aikaan. Marriage-sivuston mukaan Spelling ja McDermott kihlautuivat joulukuussa 2005, mutta molempien avioerot astuivat voimaan vasta 2006. Pariskunta ei tuhlannut aikaa, vaan he avioituivat toukokuussa 2006.

Nykyisin pariskunnalla on kolme lasta, Liam Aaron, Stella Doreen ja Hattie Margaret.

Tori ja Dean 6. tuotantokauden uudet jaksot AVAlla alkaen lauantaina 17.3. klo 22.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja