Mainos

Tori Spelling: Pelkään, että mieheni pettää minua

Näyttelijä Tori Spelling on superblondi, jolla on mainetta ja mammonaa. Menestys ei ole säästänyt häntä huolilta. Spelling myöntää, että hän pelkää miehensä pettävän häntä.

Wireimages/AOP

Tori Spelling paljastaa kirjassaan Uncharted terriTORI, että pelkää miehensä pettävän häntä. Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa näyttelijä kuitenkin paikkaili sanojaan. "Olen normaali tyttö ja huolehdin tällaisista asioista", hän selittää. "Tiedät millaisia tytöt ovat. He ovat mustasukkaisia. Näiden asioiden kanssa täytyy vaan pärjätä", tähti jatkaa.

Spelling, 37, kertoo, että hänen miehensä Dean McDermott ei pode mustasukkaisuutta. "Tunnen itseni omituiseksi, koska olen mustasukkainen koko ajan", Spelling sanoo.

Pari uusi vastikään häävalansa, ja heillä on kaksi lasta, Liam 3 ja Stella 2. Perheen elämästä kuvataan tositv-sarjaa, jossa parin kinoja on myös näytetty. Riidoista huolimatta Spelling kehuu miestään. "Hän on upea".

Wireimages/AOP

Vaikka parisuhderintamalla menee mukavasti, Spelling paljastaa, että kavereiden kanssa on ollut ongelmia. Tähti ei ole enää missään tekemisissä entisten työkavereidensa kanssa Beverly Hills 90210 -sarjasta. Kelly Taylorina esiintynyt Jennie Garth on poikkeus. Naiset ovat hyviä ystäviä.

Esimerkiksi Tiffani Thiessen, joka tunnettiin Beverly Hills -roolistaan Valerie Malonena, ei edes puhu Spellingille. Spelling arvelee, että elämä on vienyt ihmiset eri suuntiin.

"Olimme hyviä ystäviä sarjan aikana ja sen jälkeen, ja he kaikki tulivat ensimmäisiin häihini", Spelling muistelee. "Kun menin naimisiin Deanin kanssa, menetin kaikki työkaverini", Spelling surkuttelee.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.