Top Chef Suomi: Mikä ihmeen kyssäkaali?

Top Chef Suomi -tuomarit
Julkaistu 22.02.2012 09:04

Kahdeksannessa Top Chef Suomi -jaksossa mittelöidään kasvisruokataidoilla.

Seuraavassa Top Chef Suomi -jakson pudotushaasteessa keittiössä valmistuu herkullisia annoksia juureksista ja kyssäkaalista. Tulikokeen voittaja saa nimetä muiden kokkien raaka-aineet. Kaikilla ei kuitenkaan ole juurekset niin hallussa kuin toisilla.

Lanttua japanilaisittain, punajuurigazpacho, perunarisotto – lautasilla nähdään maailman ruokatrendeistä lainaavaa makuilottelua. Vierailevana tuomarina näyttelijä, Silvoplee -ravintolan luotsaaja, näyttelijä Satu Silvo. Katso ennakkomaistiaisia jaksosta vain Subin netistä! Top Chef Suomi: Kenellä kokeista on herkin makuaisti

TOP CHEF SUOMI Subilla keskiviikkoisin kello 21.00. Katso jaksot jälkikäteen Subin netistä.

(MTV3)

Tuoreimmat aiheesta

Top Chef Suomi