TOP 9: Näin tunnet itsesi seksikkääksi

AVA kokosi yhteen yhdeksän yksinkertaista vinkkiä itsevarmuuden kohottamiseen ja seksikkääseen oloon.

Seksikkyys kumpuaa asenteesta, ei vaatekoosta. Tee itsellesi lupaus tutustua omaan vartaloosi ja rakentaa tervettä itsevarmuutta tänä syksynä. Paneudu seksikkyyden saloihin yhdeksän alta löytyvän vinkin avulla!

1. Tarkkaile itseäsi peilistä päivittäin

Astu niin lähelle peiliä, että näet suoraan syvälle omiin silmiisi. Hymyile peilikuvallesi ja kerro ääneen rakastavasi itseäsi. Tee näin joka päivä siihen asti, kunnes todella tarkoitat, mitä sanot ja uskot sanomaasi. Älä ylläty, jos tämä yksinkertainen, mutta toimiva harjoitus tuo kyyneleet silmiisi jossain vaiheessa!

2. Muistele parhaita hetkiäsi

Milloin tunsit viimeksi itsesi seksikkääksi ja itsevarmaksi? Sulje silmäsi, vedä syvään henkeä ja uppoudu tuohon hetkeen muistoissasi. Keskity muiston pienimpiinkin yksityiskohtiin ja anna saman tunteen vallata sinut uudestaan. Pidä tunteesta ja muistosta kiinni, kunnes koet itsesi taas samoin.

3. Pukeudu lempivaatteisiisi

Pukeudu lempivaatteisiisi ja tarkastele itseäsi peilistä. Kehu ulkonäköäsi ja kokeile ottaa erilaisia poseerauksia valokuvamallien tapaan. Etsi omat hyvät kulmasi ja puolesi. Äläkä unohda hymyä! Hyvältä näyttäminen on kiinni asenteesta.

Hyvänä ohjeena kannattaa pitää päivän vaatteita valitessa käyttää ainoastaan vaatekappaleita, jotka tuntuvat hyvältä, mahtuvat ja kuvaavat sinun luonnettasi parhaiten. Jos vaatekaappisi on täynnä vanhoja vaatteita, jotka eivät enää mahdu päällesi, voit suosiolla harkita niistä luopumista tai niiden lahjoittamista hyväntekeväisyyteen.

4. Tee aloite

Tee aloite seksuaalisesti – saat kumppanisi yllättymään positiivisesti! Kokeile vaikkapa katsoa häntä intensiivisesti syvälle silmiin ja kertoa haluavasi rakastella hänen kanssaan välittömästi. Sen jälkeen raahaa kumppanisi kädestä makuuhuoneeseen. Lopputulos on kokeilemisen arvoinen.

5. Anna itsellesi lupa olla seksikäs

Naisvartalon upeimpia puolia ovat sen pehmeät linjat, kurvit ja kaarteet. Itsensä tunteminen seksikkääksi on sitä, että arvostat vartaloa, joka sinulle on annettu. Älä kilpaile muiden kanssa, vaan keskity itseesi ja omaan, yksilökohtaiseen naiseuteesi.

6. Ole luova

Energisyys, luovuus ja seksikkyys kulkevat käsikkäin. Jos olet jumissa seksuaalisuutesi kanssa, yritä tehdä siihen keskittymisen sijaan jotain luovaa. Vaikket olisi taiteilija, voit esimerkiksi leipoa jotakin tai kokeilla uutta reseptiä keittiössä.

7. Aloita tanssiharrastus

Kokeile vaikkapa niaa tai zumbaa tanssitunnilla. Molemmissa yhdistetään monia eri lajeja. Voit myös toteuttaa lapsuuden haaveesi ja aloittaa baletin tai vaikkapa steppauksen. Tanssi harrastuksena auttaa sinua pääsemään kosketuksiin oman vartalosi kanssa. Tanssiessa ymmärrät, miten vartalosi toimii, liikkuu, mitä se tarvitsee ja miltä se tuntuu. Itsetuntemus on seksikästä. Bonuksena tanssiessa saat itsesi kuntoon ja edistät terveyttäsi.

Myös Suomeenkin rantautunut hoopdance, eli hula-hula-vanteen pyöritykseen keskittyvä tanssiharrastus on hyvä keino tutustua omaan vartaloonsa, ja erityisesti lantioihin. Muista, että suosiossa oleva tankotanssikin on tanssillinen – ja vielä raskas sellainen – harrastus!

8. Hymyile

Hymyileminen on seksikästä. Se saa sinun lisäksi myös ympärilläsi olevien ihmisten mielen paremmaksi. Hymy tarttuu ja on jopa seksikkään salaperäistä.

9. "Rakasta" itseäsi

Anna itsellesi orgasmi tai pari päivittäin. Itsestään nautiskelu saa endorfiinin virtaamaan ja feromonit leijailemaan. Se, että olet vastuussa omasta seksuaalisesta nautinnostasi, on superseksikästä ja voimaannuttavaa. Ajattele itsesi rakastamista vaikkapa omana pienenä salaisuutenasi – se saattaa saada hymyn kasvoillesi yllättävissäkin tilanteissa!

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja