TOP 5: Maailman oudoimmat suutelutarinat

Suutelua kesken mellakan, pusuttelun kieltäviä kylttejä ja suutelusimulaattoreita – lue hulluimmat suutelutarinat!

Kesäkuussa valokuvaaja ikuisti nuorenparin makaamassa maassa keskellä mellakkaa – suutelemassa. Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun suukottelu nousee otsikoihin. Lue oudoimmat suutelutarinat!

1. Pari suuteli maassa keskellä mellakkaa

Kanadan Vancouverissa puhkesi 15. kesäkuuta NHL-loppuottelun jälkeen mellakka, jonka taltuttamiseen tarvittiin poliisivoimia. Valokuvaaja Rich Lam nappasi mellakan keskeltä kuvan, jossa nuoripari suuteli maassa poliisien ympäröimänä keskellä kahakkaa. Huhujen mukaan kuvan nainen oli tönäisty kumoon ja hänen poikaystävänsä antoi hänelle nopean suukon kertoakseen hänelle kaiken olevan kunnossa. Katso kuva suudelmasta Sheknows.comin sivuilta.

2. 200 paria pidätettiin suutelusta Sri Lankassa

Julkiset hellyydenosoitukset ovat kiellettyjä Sri Lankassa. Kesäkuussa maassa pidätettiin 200 paria suutelusta yleisellä paikalla. Asukkaat valittivat, että suukottelijat saavat katsojansa nolostuneiksi.

– Yleensä vapautamme heidät sen jälkeen, kun olemme kertoneet teosta vanhemmille, poliisin edustaja kertoo.

3. Brittiläisten juna-asemien johtajat pystyttivät asemille suukottelun kieltäviä kylttejä

Suutelu on mukavaa puuhaa, mutta kenties brittien junaliikenteen pointin vuodelta 2009 ymmärtää. Parit pysäyttivät ajoneuvonsa tietylle Englannin pohjoispuolella sijaitsevalle juna-asemalle viivyttäen liikennettä ja aiheuttaen ruuhkaa suudellessaan toisiaan hyvästiksi. Vastineeksi johto pystytti kyltit, joissa oli kahden pusuttelevan ihmisen silhuetti ja jonka päällä oli valtava punainen rasti. Mikäli parit haluavat viivytellä ja sanoa pitemmät jäähyväiset, he voivat tehdä sen "suutelualueella", jossa on rajallinen määrä parkkipaikkoja.

4. Thaimaalaispari teki suutelun maailmanennätyksen

Thaimaalaispari suuteli 46 tuntia, 24 minuuttia ja yhdeksän sekuntia ystävänpäivän suutelumaratonissa tehden samalla Guinnesin ennätyksen maailman pisimmästä suudelmasta. Sääntöjen mukaan parin huulet eivät saaneet irrota toisistaan, he eivät saa istua tai nukkua. Juominen oli kuitenkin sallittua – kunhan se tapahtui pillillä suutelua keskeyttämättä. Heidän oli myös suudeltava valvottujen vessassa käyntien aikana. Pari voitti vaivannäöstä noin 1100 euron arvoisen timanttisormuksen ja noin 2200 euron edestä käteistä.

5. Japanilainen laboratorio loi suutelusimulaattorin

Oletko koskaan halunnut suudella rakastasi netin kautta, vaikka hän on satojen kilometrien päässä? Japanilaistutkijat tietävät miltä sinusta tuntuu. Alkuvuodesta he ilmoittivat kehittäneensä suudelmansiirtolaitteen, joka on suunniteltu "tehokkaasti siirtämään ranskalaisen suudelman tunne, pyörivä kieli mukaan lukien". Sinä saat yhden laitteen, rakkaasi toisen – missä päin maailmaa hän sitten onkaan. Kun liikutat kieltäsi, toinen laite liikkuu vastaukseksi. Todellisuudessa vekotin näyttää sähköiseltä kynäteroittimelta, johon on liitetty juomapilli. Ota siis ennakkoluuloton asenne, jos joskus päädyt käyttämään tätä laitetta.

Lähde: Sheknows.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja