TOP 3: Näitä intiimejä kysymyksiä nainen ei uskalla kysyä gynekologilta!

Monelle naiselle alapää on mystinen alue sen takia, että he eivät uskalla kysyä suoraan niistä asioista, jotka kummastuttavat heitä. Kysymykset voivat olla liian noloja ja henkilökohtaisia.

Tohtori Marie Savard on kirjoittanut Ask Dr. Marie: Straight Talk & Reassuring Answers to Your Most Private Questions -teoksen, jonka tarkoitus on antaa naisille vastauksia niihin kysymyksiin, joita he eivät kehtaa lääkäriltään kysyä. Katso kolme yleisintä kysymystä!

Kuinka usein seksiä on tarpeeksi?

Monet luulevat, että kaikki muut harrastavat enemmän seksiä kuin he. Totuus on, että suurin osa harrastaa paljon seksiä vain suhteen romanttisessa alkuvaiheessa, jolloin ei malta pitää näppejä erossa toisesta.

Kun suhde vakiintuu, hormonit eivät vaikuta ihmiseen samalla tavalla kuin suhteen alkuvaiheella. Vakiintuneessa suhteessa et koe samanlaista adrenaliinisyöksyä, joka saisi sinut janoamaan seksiä. Sen sijaan sinuun vaikuttaa oksitosiini, joka lisää pariskunnan yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Totuus siis on, että naapurisi tuskin harrastavat seksiä huomattavasti enemmän kuin sinä, varsinkin jos he ovat olleet yhdessä pidempään. Eikä siinä ole mitään väärää.

Tutkimuksen mukaan 18–29-vuotiaat harrastavat seksiä noin 84 kertaa vuodessa. 30–39-vuotiaat puolestaan harrastavat seksiä 80 kertaa vuodessa. 40–49-vuotiaat hyppäävät lakanoiden väliin 63,5 kertaa vuodessa, kun taas 50–59-vuotiaat vain 45,8 kertaa.

Voiko vessanpöntöstä saada tartuntoja?

Sukupuolitaudin tarttuminen vessanpöntön välityksellä on lähes mahdotonta. Virukset eivät elä kovinkaan pitkiä aikoja vartalon ulkopuolella.

Marie Savard toteaa, että ei ole koskaan nähnyt yhtään tutkimusta siitä, että sukupuolitauti olisi tarttunut vessanpöntöstä. Jos joku kuitenkin menettää yöunensa käytyään yleisessä vessassa, kannattaa istuin päällystää vessapaperilla. Fiksuinta on kuitenkin pyyhkiä istuin ja lakata murehtimasta.

Voiko hiivasienestä paranemista nopeuttaa?

Jos haluat päästä eroon kiusallisesta hiivasienestä mahdollisimman nopeasti ja estää tulevat tulehdukset, helpoin tapa on seurata näitä Savardin ohjeita:

– Älä käytä tamponeja, jos sinulla on hiivasienitulehdus.

– Kun tulehdus on parantunut, älä käytä supertehokkaita tamponeja.

– Käytä mieluiten puuvillaisia alushousuja.

– Älä pukeudu liian tiukkoihin farkkuihin.

– Käytä pehmeää vessapaperia ja muista pyyhkiä edestä taaksepäin.

– Jos käytät pessaaria, muista huuhdella se jokaisen käyttökerran jälkeen, äläkä koskaan jätä sitä paikalleen moneksi päiväksi.

– Käytä aina lääkekuuri loppuun.

Lue myös:

AVA

Lähde: Yourtango.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja