TOP 3: Kaikkien aikojen romanttisimmat kosinnat!

Jokainen halunnee tehdä kosinnasta omannäköisensä, mutta ennen kaikkea ikimuistoisen. AVA kokosi kolme parhainta kosintaa, jotka sulattavat paatuneimmankin sydämen.

Kosimisessa saa käyttää luovuutta, näppäryyttä ja romantiikan kliseitä. Millainen kosinta onkaan kaikista romanttisin? Katso AVAn TOP 3!

1. Kosinta elokuvakankaalla

Rakastunut Matt kehitti tyttöystävälleen Ginnylle ikimuistoisen kosinnan ostamalla aikaa elokuvateatterissa ennen esitystä näytettävien trailereiden välistä: mies oli kuvannut oman leffakosintansa.

Videolla nähdään, miten Matt pyytää Ginnyn kättä tämän isältä, ja juoksee sitten leffateatteriin kosimaan rakastaan. Miehellä ei kuitenkaan ole kovin kiire, sillä hän pysähtyy myös ostamaan popcornia matkalla! Taisi Ginnylla kuitenkin mennä popkornit väärään kurkkuun...

2. Lupa kysytty!

Kosia voi myös videon avulla! Viehkeällä aksentilla puhuva herrasmies kertoo rakkaalleen osoitetulla videolla tehneensä hänelle rakkauslaulun. Videolla mies paljastaa rakastavansa naista yli kaiken ja puhuneensa jo erilaisten auktoriteettien kanssa – kuten papin, naisen vanhempien ja jopa metsäneläinten kanssa! Täydellisen sydäntensulatus-kortin mies vetää esiin ottaessaan videolla mukaan pienet lapset, jotka ovat pukeutuneet auringoksi ja kuuksi. Videon on ohjannut itse Hitchcock ja sormuskin on aikamoinen!

3. Musiikin tahdissa

Musiikkiin liitetään usein vahvoja tunteita. Amerikkalaismies piti tämän mielessään soittaessaan Bruno Marsin Marry You -kappaleen tyttöystävälleen – ja esittämällä kappaleen tahdissa täysin yllättäen lähipiirinsä kanssa tanssien koko kappaleen juonen. Kappale saa arvoisensa päätöksen, kun mies kosii tyttöystäväänsä sormus hyppysissään. Miestä ei ainakaan voi arvostella sen vuoksi, etteikö kosinnan eteen oltaisi nähty vaivaa!

Mikä on sinun mielestäsi kaikkien aikojen romanttisin kosinta?

Lue myös:

AVA

Lähde: Youtube

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja