Top 20: Kuumimmat urheilutähtien Hollywood-exät

Urheilutähdillä on kaikkea – rahaa, mainetta ja tietysti kauniita naisia. Top 20 -listalta paljastuu, että Hollywood on täynnä kaunottaria, jotka syystä tai toisesta ovat urheilutähtien exiä.

Katso top 20 -lista kuumimmista kaunottarista, jotka ovat seurustelleet sporttistarojen kanssa. Listan kokosi bleacherreport.com. Lue lista ja tee omat johtopäätöksesi siitä, ketkä urheilutähdistä ovat koukussa kuuluisiin kaunottariin.

1. Alusvaatemalli Adriana Lima (kuvassa yllä) on New York Yankeesin Derek Jeterin exä. Ja Jeterin saavutusten lista sen kun jatkuu!

2. Jessica Biel on myös Derek Jeterin exä. Jatka lukemista Derekin saavutuksista…

3. Malli Raica Oliveira on yksi Cristiano Ronaldon lukuisista ex-tyttöystävistä. Pari treffaili 2005-2006.

4. Scarlett Johansson ja New York Yankeesin Derek Jeter deittailivat aikanaan, ja sen jälkeen Jeter on ehtinyt deittailla puolta Hollywoodia…

5. Kauneuskuningatar Eva Gonzalez on espanjalaisen maalivahdin Iker Casillasin exä.

6. New York Yankeesin Derek Jeter on ehtiväinen mies. Myös Jessica Alba on hänen exänsä.

7. Kim Kardashian on deittaillut useampaakin eri urheilijaa. Kaikki alkoi jenkkifutari Reggie Bushista, ja nythän tosi-tv-tähti on rakastunut koripalloilija Kris Humphriesiin.

8. Näyttelijä ja malli Gemma Atkinson tapaili Cristiano Ronaldoa vuonna 2007. Huhujen mukaan Gemmalla oli sutinaa jonkun toisen ManU-pelaajan kanssa, mikä olisi johtanut eroon.

9. Mallikaunotar Selita Ebanks dumpattiin vuonna 2007, ja asialla oli tenniksenpelaaja James Blake. Myöhemmin Selita on yhdistetty Ryan Howardiin ja rap-tähti Kanye Westiin.

10. Näyttelijä Sophia Bush deittaili Dallas Cowboysin Tony Romoa vuonna 2007.

11. Halle Berryn ja exä David Justicen avioliitto ei toiminut, kun molempien nouseva ura vaati veronsa. Pariskunta erosi 1997.

12. Tennistähti Maria Sharapovan ja jalkapalloilija Cristiano Ronaldon lempi roihahti 2006. Lyhyen romanssin jälkeen Maria Sharapova nappasi käsipuoleensa koripalloilija Sasha Vujacicin. Ronaldo puolestaan on kihloissa venäläisen alusvaatemalli Irina Shaykin kanssa.

13. Jessica Simpson ja Dallas Cowboysin Tony Romo deittailivat 2007-2009. Nyt Jessica Simpson on kihloissa Eric Johnsonin kanssa.

14. Pussycat Doll Nicole Scherzingerin ja F1-kuski Lewis Hamiltonin on-off suhde on jatkunut jo vuodesta 2008. Tällä hetkellä pariskunta on tiettävästi jälleen erillään.

15. Huippumalli Tyra Banks ja NBA-komistus Chris Webber olivat upea pari, jota valokuvattiin kaikissa kissanristiäisissä. Pariskunnan välit viilenivät 2004, kun työ oli molemmilla elämässään ykkössijalla.

16. Elisha Cuthbert ja Los Angeles Kingsin pelaaja Sean Avery deittailivat vuonna 2008. Kaunotar vaihtoi kiekkoilijan toiseen, Dion Phaneufiin.

17. Näyttelijä Bridget Moynahan sai pakit futaaja Tom Bradylta vuonna 2007. Brady jätti ex-kultansa Gisele Bundchenin takia.

18.Kate Hudson deittaili Alex Rodriguezia vuonna 2009. New York Yankeesien A-Rod on myös yhdistetty Madonnaan ja nykyisin mies deittailee Cameron Diazia.

19. Vanessa Minillo deittaili New York Yankeesin Derek Jeteriä lyhyen aikaa, mutta kauniisiin naisiin hurahtanut Jeter dumppasi neidon. Vanessa Minillo kuitenkin löysi onnensa Nick ”Jessica Simpsonin exä” Lacheyn kanssa.

20. Vanessa Williams oli naimisissa Lakersin Rick Foxin kanssa 2000-luvun alussa. Vanessa on menestynyt Ruma Betty ja Täydelliset naiset tv-sarjoissa. Rick Fox on Vanessan jälkeen deittaillut näyttelijä Eliza Dushkua.

MTV3/Helmi

Lähde: bleacherreport.com

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat