TOP 10: Tämä tekee kiihkeästä Neitsyt-naisesta erityisen

Älykäs neitsyt on eläinradan kriittisin tähtimerkki, mutta tässä pikkutarkassa neidossa on myös paljon sellaisia piirteitä, mitkä tekevät hänestä aivan erityisen.

Neitsyt (23.8.–22.9.) on horoskoopiltaan hillityn hallittu, kiihkeä tahtonainen, joka on myös herkkä ja analyyttinen. Mikä tekee tästä pikkutarkasta leidistä erityisen?

Neitsytnainen on erityinen tapaus, koska...

1. Olet älykäs

Neitsytnainen on usein kaunis ja eteerinen, mutta hän älä anna pelkän ulkokuoren hämätä: tämä nainen on myös hyvin älykäs. Hän ei möläyttele, vaan ajattelee ensin ennen kuin avaa suunsa. Hän on viileä ja analysoiva, sekä pysyy rauhallisena vaikeassakin paikassa. Usein kun Neitsytnainen ilmaisee tarkoin pohditun mielipiteensä, muut hiljenevät ja kuuntelevat häntä korvat höröllä. Älykkyytensä vuoksi Neitsytnainen on myös menestyvä kaikessa mihin hän ryhtyy ja minkä eteen hän ponnistelee.

2. Olet taktinen

Taktiikka on taitolaji, jonka Neitsytnainen taitaa. Hän osaa pelata korttinsa oikein ihmisten kanssa. Tämän myötä Neitsytnainen onnistuu usein myös saamaan, mitä hän haluaa. Olet hyvä ihmistuntija ja kova tarkkailemaan ihmisiä ja elämää – näet enemmän kuin muut. Neitsytnaiselta ei voi salata mitään!

3. Olet superjärjestelmällinen

Kuka on kurinalainen ja elää järjestelmällistä elämäntyyliä? Kyllä, useimmiten ihastuttava Neitsytnainen. Olet aina valmistautunut hyvin, etkä myöhästele tai sorru helposti houkutuksiin.

Neitsytnainen on täydellisyydentavoittelija, eikä vai ulkonäkönsä ja terveytensä suhteen. Kukaan ei ole niin tarkka, huolellinen ja ahkera, kuin sinä.

4. Olet intellektuelli

Kriittinen ja looginen ajattelu on luonnollista sinulle. Neitsytnainen harvoin kuulee kommentteja "naisenlogiikasta". Neitsytnaisen mieli on kuin tiheä metsä, jonka uumenista asuu esiin uniikkeja yksisarvisia.. ei vainenkaan, vaan uniikkeja ajatuksia ja luovia ideoita! Neitsytnainen haluaa haastaa itsensä ja keksiä uusia ideoita. Menestyt työelämässä.

Vaikka oletkin kriittinen ja intellektuelli, olet myös herkkävastoinen ja saatat jopa hätkähtää itsekin sitä: järkeen nojautuva Neitsytnainen yleensä kieltää itseltään vaistonvaraisen kuudennen aistinsa ja uniensa merkitykset.

5. Sinulla on terävä muisti

Oli kyseessä sitten syntymä- tai vuosipäivä, Neitsytnainen on ensimmäisenä muistamassa – hän ei unohda merkkipäiviä, sovittuja tapaamisia tai sitä, mitä hänen kumppanillaan oli heidän ensitreffeillään päällä. Neitsytnaisella on lahjana terävä muisti ja kaikki mitä hän näkee, jättää hänen muistiinsa jäljen. Varo kuitenkin terävää kieltäsi!

6. Olet rehellinen

Rehellisyys on tärkeää ihmissuhteissa, mutta se on kuitenkin varsin harvinaista. Mutta tämä ei päde Neitsytnaiseen. Jos hänellä on jotain sanottavaa, hän myös sanoo sen, eikä pelkää muiden reaktioita. Sinä et puhu selän takana pahaa, vaan suorapuheisena kerrot mikä mättää ja mitä mieltä olet todella olet. Olet hanakka huomauttelemaan muiden leväperäisyydestä. Mutta jos Neitsytnaisella on jotain hyvää sanottavaa, hän myös kertoo senkin!

Vilpillisyyteen ja pahantahtoisuuteen törmätessään Neitsytnainen on valmis ottamaan ohjat käteensä ja taistelemaan loppuun saakka oikeudenmukaisuuden nimissä.

7. Olet rohkea

Usein Neitsytnaisesta saa ensivaikutelman ujosta ja sisäänpäinkääntyneestä hissukasta. Mutta kun Neitsytnaisen tutustuu lähemmin, saa huomatakin että tämä nainen taipuu myös "hullutteluun". Hänellä on rohkeutta tehdä niin kuin sydän sanoo, eikä hän välitä muiden mielipiteistä. Hän puhuu suoraan sydämestään, ja on valmis kiipeämään korkeimmalle vuorelle ja taistelemaan leijonien kanssa. Neitsytnainen on rohkea ja uskalias nainen.

8. Olet erittäin suvaitsevainen

Neitsytnainen saattaa vaikuttaa ulkopuolisin hauraalta ja heikolta, mutta pinnan alla on vahva nainen. Hän saattaa kantaa harteillaan kaiken maailman huolia ja murheita, mutta ulospäin hän on yhtä hymyä. Neitsytnainen ei kestä vääryyttä missään muodossa.

Jos Neitsytnainen välittää josta kusta, hän on valmis kokemaan suurta tuskaa ja kipua mielitiettynsä puolesta. Rakastunutta Neitsytnaista ei pidättele meret eivätkä vuoret, ja uskollisuus on hänen parhaita puoliaan.

9. Olet hyvä ystävä

Sinä tulet toimeen kaikkien kanssa, jos vain tahdot. Neitsytnainen on alinomaa hyväntuulinen ja tämä vetoaa ihmisiin. Lisäksi olet jalat maassa kulkeva tyyppi ja erittäin lämmin persoona. Siksi Neitsytnaista on helppo lähestyä. Lisäksi olet erittäin auttavainen ja sinusta saa sukkelasanaista seuraa. Älyllistä sanaleikkiä rakastavat miehet pörräävät Neitsytnaisen ympärillä alituiseen.

10. Neitsytnaiset ovat vahvoja menestyjiä!

Nämä kauniit tähdet kuten Beyoncé Knowles, Cameron Diaz, Pink, Salma Hayek, Twiggy, Agatha Christie ja AlexisBledel ovat ylpeitä Neitsytnaisia: kauniita, vahvoja, menestyneitä, rohkeita ja kärsivällisiä – aivan kuten ilmetty Neitsyt !

Lue muiden horoskooppien TOP 10 luonneanalyysit:


AVA

Lähteet: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat