Mainos

Töölön Matkatoimiston asiakkaille rahoja takaisin

Nordea Rahoitus aloittaa lähiviikkoina maksupalautukset konkurssiin menneen Töölön Matkatoimiston asiakkaille.

Osa Töölön matkatoimiston asiakkaista saa lähiviikkojen aikana rahansa takaisin. Nordea Rahoitus maksaa rahoja niille asiakkaille, jotka ovat maksaneet valmismatkansa Nordea Rahoituksen kautta. Rahoitusyhtiö tiedottaa maksatuksen aloittamisesta kuluttajille kirjeitse kotiin.

Kuluttajavirasto on tähän mennessä käsitellyt vajaat 4000 hakemusta Töölön Matkatoimiston konkurssista. Hakemusten yhteissumma nousee kahteen miljoonaan euroon. Virastossa on vielä käsittelemättä yli tuhat hakemusta.

Töölön Matkatoimisto hakeutui konkurssiin toukokuun alussa. Alusta alkaen on ollut selvää, ettei matkatoimiston asettama miljoonan euron vakuussumma riitä kattamaan kaikkien matkansa menettäneiden kuluja.

Rahoitusyhtiö on lupautunut maksamaan sen osan toteuttamatta jääneestä matkasta, johon vakuus ei riitä.Nordea Rahoituksen varatoimitusjohtaja Jukka Salonen sanoo, että yhtiö on varautunut Töölön konkurssista 5-7 miljoonan euron korvauksiin.

Maksatusten tarkkaa aloitusajankohtaa Salonen ei osannut arvioida. Hänen mukaansa ensimmäiset korvaukset ovat tulossa asiakkaiden tileille vielä tämän kuun aikana.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.