Tomi Björckin poika joutuu useisiin leikkauksiin: Hän on taistelijasielu

Ravintoloitsija Tomi Björckin nuorin poika joutuu käymään läpi useita leikkauksia laajan suulaki- ja huulihalkion takia. Björckin mukaan pojalla on taistelijan sielu.

Ravintoloitsija ja tv-kokki Tomi Björck sai vaimonsa Minkan kanssa toisen pojan kesäkuussa. Oliver-pienokainen on kärsinyt syntymästään saakka laajasta suulaki- ja huulihalkiosta, joiden takia poika joutuu useisiin leikkauksiin.

Perjantaina uuden Huippukokin kotiruokaa 2 -kirjansa julkkareissa edustanut Björck kertoi MTV.fille poikansa voivan erittäin hyvin operaatioista huolimatta.

– Toinen leikkaus, kitalakileikkaus, on parin viikon päästä. Onhan niitä vielä edessä, mutta hän on luonteeltaan uskomaton. Aivan huikea tyyppi, iloinen, kova syömään ja omaa hyvän huumorintajun, Björck hehkuttaa yhdeksän kuukauden ikäistä poikaansa.

Pojan luonne yllätti perheen positiivisesti, ja Björck uskookin nauravaisen asenteen auttavan vaikeuksien voittamisessa.

– Monet ovat sanoneet, lääkäritkin, että luonne on auttanut tervehtymisessä ja kehityksessä. Oikealle kaverille osui taistelijan sielu ja huumorintaju, Tomi hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat