Tomi Björck perheineen lähtee talvea pakoon: Loppuvuodeksi reissuun

Julkkiskokki Tomi Björck kertoo suuntaavansa perheineen pian yrittäjän kesälomalle lämpimään. 

Yellow Film & TV -tuotantoyhtiön 20-vuotisvastaanotolla torstaina piipahtanut ravintoloitsija ja televisiokokki Tomi Björck kertoo matkustavansa perheensä kanssa loppuvuodeksi talvea pakoon ulkomaille. Kyseessä on miehen mukaan yrittäjille tuttu myöhästynyt kesäloma.

–  Kiva kun koko perhe pääsee lepäämään, ja voi viettää aikaa ihan perheen kesken. Yrittäjän arki on vähän tällaista, että pidät lomat sitten kun muut eivät pidä. Kesälomalle lähdet sitten kun muut alkavat miettiä joululomaa. Ainakin pääsemme talvea pakoon, Björck kertoo.

Australiassa runsaasti aikaa viettävät Björckit suuntaavat tällä kertaa lomalle Thaimaaseen.

– Nyt olemme menossa Thaimaaseen, koska Australiassa meillä on normaali arki, tutut paikat ja paljon ystäviä. Nyt on kiva mennä Thaimaaseen, koska siellä pääsemme enemmänkin vain rakentamaan hiekkakakkuja, urheilemaan ja viettämään aikaa ihan perheen kesken, mies kuvailee.  

Björckiä on voinut seurata viime vuosina televisioruudulta lukuisista ruokaohjelmista. Muun muassa MasterChef ja Ravintola-X -ohjelmista tuttu mies kertoo haluavansa työskennellä television parissa jatkossakin. Helsingin menestysravintoloiden lisäksi Tukholmassa ravintolan omistava Björck suunnittelee parhaillaan myös uusien ravintoloiden avaamista ulkomaille.

– Ulkomaille laajentuminen on ollut suuri haave ja toivomus, olen tehnyt paljon töitä sen eteen, eli ehkä se tulee tapahtumaan. Toivottavasti saamme sen ensi vuonna aikaiseksi. Olemme perheen kanssa loppuvuoden reissussa, pääsen samalla miettimään uusia visioita ja toteuttamaan niitä, mies sanoo arvoituksellisesti.  

Björckiä pitää televisiotöiden ja omien ravintoloiden lisäksi kiireisenä myös kesällä laajentunut perhe. Björckillä ja hänen Minka-vaimollaan on kaksi lasta, parin vuoden ikäinen Joakim ja kesäkuussa syntynyt Oliver

Lue myös:

    Uusimmat