Mainos

Tomaattipastaa ja chili-katkarapuja

  • 200 g pappardelle tai tagliatelle tuorepastaa (Giovanni Rana)
  • 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja (Saclà)
  • 2 tl pinjansiemeniä
  • 1 rkl raastettua parmesaania
  • 5 lehteä tuoretta basilikaa
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • vajaa 1 dl oliiviöljyä (Lanfranchi)
  • Katkaravut:
  • 200g katkarapuja
  • 1 tl hienonnettua vihreää chiliä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl rypsiöljyä (tai Lanfanchi oliiviöljyä)
  • tuoretta rucolaa ja mustapippuria

Soseuta kuivatut tomaatit, valkosipuli, pinjansiemenet, basilika ja parmesaani tahnaksi oliiviöljyn kera. Keitä pasta ohjeen mukaan kypsäksi ja valuta hyvin. Laita pasta takaisin kattilaan ja lisää mukaan tomaattitahna. Sekoita hyvin keskenään.

Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää siihen tilkka öljyä. Paista katkaravut nopeasti ja lisää mukaan hienonnettu valkosipuli ja chili. Sekoita ja kaada pastan joukkoon. mausta pasta mustapippurilla. Ripottele päälle runsaasti silputtua rucolaa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.