Mainos

Tom Jonesin poika elää kodittomana – "Se ei ollut jotain, mitä olisin suunnitellut"

Tom Jonesin poika Jonathan Berkery elää elämäänsä kodittomana New Jerseyssä.

Walesilaisen laulajan Tom Jonesin poika, 29-vuotias Jonathan Berkery, asuu tällä hetkellä asunnottomien asuntolassa New Jerseyssä. Berkery yrittää luoda uraa muusikkona, eikä hän ole koskaan tavannut isäänsä, legendaarista 77-vuotiasta laulajaa.

Vuonna 1988 tuolloin 47-vuotiaalla Jonesilla oli muutaman päivän kestänyt suhde malli Katherine Berkeryn kanssa, joka oli tuohon aikaan 24-vuotias. Berkery syntyi kesäkuussa 1988. Hän on kuitenkin toiveikas sen suhteen, että tapaisi isänsä vielä jonain päivänä.   

– Haluaisin puhua hänelle tavallisista asioista. Hän vanhenee ja saattaa sairastua. Haluaisin nähdä hänet, ennen kuin on liian myöhäistä. 

Jones myönsi vasta vuonna 2008 julkisesti, että hänellä on toinen lapsi. Isyys varmistettiin oikeuden määräämällä DNA-testillä. Jonesin täytyi maksaa 1700 puntaa elatusapua kuukaudessa siihen asti, kun Berkery täytti 18 vuotta. Laulajan arvioitu omaisuus on 155 miljoonan punnan luokkaa.

– Se ei ollut jotain, mitä olisin suunnitellut. Jos olisin suunnitellut sen, olisin tehnyt jotain enemmän taloudellisesti. Mutta se ei ollut. Lankesin vain siihen. Lankesin viettelykseen, Jones on kommentoinut toisen poikansa olemassaoloa. 

Berkery on ollut toisinaan kodittomana useiden vuosien ajan. Hänellä on historiaa huumeiden käytöstä ja hallussapidosta. Hän on yrittänyt ottaa yhteyttä myös velipuoleensa, 60-vuotiaaseen Mark Woodwardiin, Tom Jonesin poikaan hänen edesmenneen vaimonsa Melinda Trenchardin kanssa. 

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.