Töllötuomarit yllättyivät Niko Saarisen paljastuksesta uutuusohjelmassa: "Hänestä tuli esiin täysin uusi puoli"

Töllötuomarit yllättyivät Niko Saarisen paljastuksesta uutuusohjelmassa 2:41
Niko Saarisesta paljastui Töllötuomareille uusi puoli ohjelmassa.

Töllötuomarit hämmästyivät Niko Saarisen uudesta puolesta Race Across the World Suomi -ohjelmassa.

Maikkarilla alkoi viime lauantaina uusi seikkailuohjelma Race Across the World Suomi. Kisaajina sarjassa ovat Meeri Koutaniemi ja Meiju Niskala, Jutta ja Juha LarmJuha Itkonen ja poika Jalo ItkonenMichele Murphy-Kaulanen ja tytär Jasmin Isomäki, Niko Saarinen ja äiti Outi Mykkänen sekä Ibrahim Manza ja Abdirahman Keinaan.

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula tykästyivät heti ensimmäisen jakson perusteella uutuusohjelmaan. Töllötuomareissa nähtiin ohjelmasta pieni pätkä, kun Niko Saarinen kertoo olevansa mukavuusalueensa ulkopuolella, koska hän stressaa paljon ihmisten kohtaamista.

– Nikosta paljastui minulle uusi puoli, ettei hän olekaan niin sosiaalinen. Hän on radiopersoona ja puhuu koko ajan työkseen, Utula ihmettelee.

Yllä olevalla videolla kaksikko paljastaa, ketkä ihastuttivat eniten ensimmäisessä jaksossa.

Ohjelmaa on verrattu paljon viime syksynä Nelosella nähtyyn Amazing Race -sarjaan, mutta Race Across the World Suomi -sarjassa parit eivät saa lentää siirtyessään paikasta toiseen. 

– Tykkään siitä, että tässä ei lennetä. Tässä tehdään vaikeammaksi tämä, Utula sanoo.

Tällä viikolla Töllötuomareita hämmästyttää myös Kolmiodraama-Samin käytös Terhiä kohtaan ja myös Sannan treffit Petrin kanssa:

Uusi seikkailureality paljastaa suomalaisjulkkiksista uusia puolia 17:14

Lue myös:

    Uusimmat