Toivo Sukari mukaan jalkapallobisnekseen

Liikemies Toivo Sukari on levittänyt bisneslonkeroitaan nyt myös jalkapallomaailmaan. Mies on yksi Veikkausliiga-joukkue Tapiolan Hongan uuden stadionin pääomistajista.

Sukari tunnetaan julkisuudessa ennenkaikkea Maskun ja Ideaparkin omistajina, mutta värikkään liikemiehen yksityiselämä on ollut myös tapetilla viime aikoina.

Yksityiselämän myrskyistä huolimatta Sukari on ennättänyt pohtia myös bisneksien kasvattamista, sillä nyt mies on mukana Tapiolaan rakennettavassa stadion-hankkeessa.

Veikkausliiga-joukkue Tapiolan Honka saa pelipaikakseen uuden 8000 henkeä vetävän, suljettavalla katolla varustetun stadionin, jonka kustannusarvio on 22 miljoonaa euroa.

Tapiolan jalkapallostadion Oy:n liiketoimintasuunnitelman mukaisesta 8,6 miljoonana omarahoitusosuudesta on tällä hetkellä koossa 7,4 miljoonaa euroa. Summa koostuu stadionin nimen myynnistä ja 31 myydystä aitiosta.

Tapiolan jalkapallostadion Oy:n suurimmat omistajat ovat Veikkausliigassa pelaavaa FC Honkaa pyörittävä Pallohonka Oy sekä Toivo Sukari 20 prosentin omistuksillaan.

Lue lisää aiheesta MTV3 Urheilu -sivuilta

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat