Mainos

Toistakymmentä vuotta tirkistellyt jäi taas kiinni Vaasassa

Rivitaloasuntoon tunkeutunut 58-vuotias mies saatiin kiinni rysän päältä Vaasassa torstain vastaisena yönä. Poliisin kuulustelujen jälkeen mies laskettiin vapaalle jalalle odottamaan mielentilatutkimuksia.

Vaasan käräjäoikeus oli ehtinyt passittaa miehen tutkimuksiin kaksi viikkoa sitten, koska hän on jäänyt kiinni aikaisemminkin vastaavista teoista.

Pohjalainen-lehdessä kerrottiin torstaina, että miehen hiippailut ovat jatkuneet jo toistakymmentä vuotta. Hänet on tuomittu kuusi eri kertaa yhdyskuntapalveluun.

Tirkistelijä on kiertänyt maakunnassa ja kokeillut vastaan tulevien omakoti- ja rivitalojen takaovia. Jos ovi on jäänyt lukitsematta, mies on mennyt asuntoon sisälle katselemaan nukkuvia ihmisiä.

Pohjalaisen mukaan miehellä on todettu olevan seksuaalinen tirkistelyhäiriö, joka on pakonomainen. Mies on kuulusteluissa kertonut, että hän haluaa nähdä naisen paljasta ihoa.

Viime lokakuussa sattui kaksi tapausta, joissa naiset kertoivat heränneensä siihen, että sängyn päässä seisova tuntematon mies oli vetänyt peittoa hänen yltään. Naiset asuivat Mustasaaressa ja Vaasassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.