Mainos

Töistä palannut pariskunta ryöstettiin kotipihallaan

Töistä palaamassa ollut pariskunta on ryöstetty kotipihallaan Tampereen Lamminpäässä eilisiltana. Pariskunta oli palaamassa omakotitaloonsa Kivileivontielle autolla, kun heidän kimppuunsa käytiin.

Pariskuntaa pahoinpideltiin ja tekijät saivat heiltä haltuunsa pienehkön summan rahaa. Pariskunta ei loukkaantunut välikohtauksessa vakavasti, mutta he kävivät kuitenkin tarkistuttamassa vammansa terveysasemalla.

Poliisi ei tutkinnallisista syistä kerro, käytettiinkö ryöstössä asetta tai muita välineitä. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, olivatko tekijät odottamassa pariskuntaa vai tulivatko he paikalle pariskunnan jo saavuttua pihaan.

Tapahtuman jälkeen tekijät poistuivat paikalta juosten Mäntyläntietä kohti Saarikorventietä. Poliisin mukaan tekijöitä oli kaksi, ja he olivat tummiin vaatteisiin pukeutuneita huppupäisiä nuoria miehiä. Miehet olivat arviolta 170 senttimetrin mittaisia.

Tampereen poliisi kaipaa alueella liikkuneista kahdesta ryöstäjästä lisähavaintoja. Havainnot voi soittaa puhelinnumeroon 0718745502 tai 0718745800. Ryöstö tapahtui kello 22.30.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.