Mainos

Töissä seksuaalisesti häiritty kertoo tarinansa: Rintojen koskettelua ja pepulle taputtelua

Miesvaltaisella alalla työskennellyt Sari joutui seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi vuosien 2007-2010 välillä. Hänen pomonsa muun muassa kosketteli Sarin rintoja.

– Siinä oli rintojen koskettelua, takapuolelle taputtelua, halailua ja pussailun yrittämistä, Sari kertoi Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa.

Sari huomautti asiasta miespomolleen, mutta hän ei Sarin mukaan välittänyt asiasta.

– Hän suuttui, jos sanoin asiasta. Siinä saattoi olla pari viikkoa hänen osaltaan mykkäkoulua, Sari selvittää.

Sari kuvailee kokemusta nöyryyttäväksi ja alistavaksi. Sari koki, että hän joutui ala-arvoiseen asemaan ja hänen koskemattomuuttaan loukattiin. Saria huvitti miehen selitykset.

– Hän sanoi, että työmaalla oli pimeää ja hämärää. Hän sanoi kompastuneensa tämän takia ja sen vuoksi otti rinnoistani tukea, ettei kaatuisi, Sari kertoo.

Sari mietti pitkään asian viemistä eteenpäin, kunnes hän sai tarpeekseen asiasta. Hän kehottaa kaikkia seksuaalisen häirinnän uhreja toimimaan ennen kuin on liian myöhäistä. Sari oli itse välillä sairauslomalla tapahtuneen takia ja yritti jopa itsemurhaa siinä kuitenkaan onnistumatta.

– Asian kanssa ei kannata jäädä yksin, vaan siitä pitää ilmoittaa poliisille, Sari rohkaisee muita uhreja.

Miespomo sai viime viikolla asiasta tuomion Etelä-Savon käräjäoikeudessa. Hänet tuomittiin 60 päiväsakkoon, jotka olivat yhteensä 3000 euroa. Tämän lisäksi mies joutui maksamaan oikeudenkäyntikulut, sekä naiselle 3000 euroa henkisestä kärsimyksestä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.