Toimittajan vihjaus suututti MM-finalisti Espanjan päävalmentajan: "Seuraava kysymys"

Jalkapallon MM-kisojen loppuotteluun edenneen Espanjan päävalmentaja Jorge Vilda ei ole joukkueen menestyksestäkään huolimatta halukas puhumaan kisojen alla raivonneesta pelaajakapinasta.

La Roja on edennyt naisten MM-kisojen finaaliin vaikeista lähtökohdista. Viime syyskuussa kaikkiaan 15 joukkueen vakiokalustoon kuulunutta pelaajaa kieltäytyi kutsusta Australiassa järjestettäviin kisoihin, jos he joutuvat lähtemään leirille Vildan alaisuudessa.

Vilda otti kapinoitsijoista lopulta kolme takaisin MM-joukkueeseen. Hänen mukaansa valmistavalla leirillä ei ollut ongelmia pelaajien ja valmennuksen välillä. 

Sen tarkemmin hän ei ole halunnut palata ristiriitoihin. Edes kisamenestys ei ole muuttanut hänen järkähtämätöntä suhtautumistaan.

– Seuraava kysymys, Vilda tokaisi väliin, kun toimittaja yritti kysyä Englantia vastaan pelattavan MM-loppuottelun alla pelaajien kapinoinnista.

Päävalmentajalta yritettiin vielä udella joukkueen yhteishengestä kohujen keskellä. Niihin Vilda suostui kommentoimaan jotain.

– Pelaajat ovat olleet alusta asti yhtenäinen ryhmä, ja he ovat tehneet kovaa töitä, Vilda sanoi.

– Tämä on ollut poikkeuksellista He saavat (kisoista) muistoja loppuelämäkseen. He ovat nauttineet ja pitäneet hauskaa. Olemme olleet yhdessä, ja huomenna haluamme juhlia yhdessä.

Espanja kohtaa sunnuntaina MM-kisojen loppuottelussa Englannin.

Lue myös:

    Uusimmat