Toimittaja lähestyi José Mourinhoa yllättävällä kysymyksellä kuolleeseen isäänsä liittyen – luotsin vastaus kosketti

Jalkapallovalmentaja José Mourinho sai vastata lehdistötilaisuudessa erikoiseen kysymykseen, jonka toimittaja esitti kuolleeseen isäänsä liittyen.

Mourinhon luotsaama Tottenham kohtaa tänään torstaina Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen ottelussa vieraissa pohjoismakedonialaisen Shkendijan. Ottelun lehdistötilaisuudessa huomiota herätti makedonialaistoimittaja Igor Aleksandrovicin Mourinholle esittämä tavallisesta protokollasta poikkeava kysymys.

– Minun täytyy kysyä sinulta jotain isäni puolesta. Ensiksi terveiset häneltä sinulle, mutta hän on nyt taivaassa. Kun hän oli hyvin sairas, hän pyysi minua ottamaan kuvan kanssasi, jos koskaan saan mahdollisuuden tavata sinut, toimittaja kertoi.

Portugalilaisvalmentaja Mourinho oli tehnyt journalistin isään suuren vaikutuksen.

– Hän aina sanoi, että minun pitäisi olla kuin sinä. Hän kasvatti minut, että olisin kuin sinä.

Tämän jälkeen toimittaja esitti liikuttavan kysymyksensä kuvasta, jonka hän haluaisi viedä isänsä haudalle.

– Jos sallit minulle tämän kuvan, kehystän sen ja asetan sen hänen ikuiseen leposijaansa. Joten jos ottelu menee hyvin sinulta ja joukkueeltasi, suostutko tähän?

Useita suuria jalkapallomestaruuksia voittaneen Mourinhon empaattinen vastaus on koskettanut monia ihmisiä sosiaalisessa mediassa.

– Kiitos suuresti. Kuvalla ei ole mitään tekemistä tuloksen kanssa. Asia on selvä, otamme kuvan. Jos tapaat meidät ennen peliä, tai hotellilla se voi olla helpompaa. Jos se (kuvan ottaminen) on pelin jälkeen, sitten se on pelin jälkeen.

– Ilo on minun puolellani, että voin olla kuvassa kanssasi. Tämä on kunnianosoitus minulta isällesi. Arvostan sitä, että hänellä oli niin vahva tunne minusta. En ansaitse tätä, mutta kiitos, Mourinho sanoi.

Videon tapauksesta sekä kuvan Mourinhon ja toimittajan kohtaamisesta voi katsoa alta.

Shkendijan ja Tottenhamin välinen Eurooppa-liigan karsintaottelu käynnistyy kello 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja