Tofu, sokeriherne ja pistaasisalaatti

4 annosta
Valmistusaika: 30min

Ainesosat:

  • 10ml pähkinäöljyä
  • 500g tofua kuutioituna
  • 50g pistaasipähkinöitä kuorittuna
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • 2 punaista chiliä hienonnettuna
  • 10ml raastettua inkivääriä
  • 50ml Kikkoman Sukiyaki kastiketta
  • 400g sokeriherneitä
  • 200g itämaisia sieniä (esim. siitake, osterivinokas)
  • 200g maissia

Valmistus:

Kuumenna 5 ml pähkinäöljyä pannulla. Ruskista tofu ja pistaasit ja siirrä pois pannulta. Kuumenna toiset 5 ml pähkinäöljyä ja paista valkosipulia, chiliä ja inkivääriä kunnes niistä irtoaa tuoksua. Lisää sokeriherneet, sienet ja maissi ja anna paistua kunnes ne hieman pehmenevät. Tämän jälkeen lisää ruskistettu tofu ja pistaasit sekä Sukiyaki kastike ja anna seoksen kuumentua hetki. Tarjoile lämpimänä.

Lue myös:

    Uusimmat