Mainos

Todistaja: "Karalahdelle kerätty kolehtia"

Jääkiekkoilija Jere Karalahden ystävät ja Helsingin jäähallin työntekijät todistivat tänään oikeudessa kiekkoilijan pyynnöstä.

Jääkiekkoilija Jere Karalahteen liittyvässä oikeusjutussa kuultiin tänään kiekkoilijan kutsumia todistajia. Kuultavana Espoon käräjäoikeudessa olivat kaksi Karalahden ystävää, Helsingin jäähallin isännöitsijä sekä jäähallin ravintolan esimies.

Isännöitsijä kertoi, että Karalahti pyysi useasti jäähallin aitiota käyttöönsä rockkonserttien aikaan. Kiekkoilijoille tämä oli mahdollista ilmaiseksi, jos aitio oli keikkapäivänä vapaana.

- Iltojen päätteeksi on arvailtu, mistä rahat saadaan. On kerätty kolehtia, maksettu käteisellä ja kortilla, ravintolan esimies kertoi oikeudessa.

Karalahden kanssa tarjoilusta oli keskusteltu etukäteen ravintolan kanssa, mutta illan päätteeksi Karalahdelta ei todistajien mukaan ole löytynyt rahaa

- Rahaa on kerätty lattialtakin, kun porukka on ollut niin pyörryksissä, isännöitsijä kertoi.

Ravintolan esimies sanoi, että kuvio on tuttu aikaisemmilta vuosilta, kun Karalahti on juhlinut kavereiden kanssa. Kesällä rahan saaminen alkoi huolestuttamaan ravintoloitsijaa ja hallin isännöitsijääkin on tarvittu aitoissa rauhoittelemassa tilannetta.

Ystävät puolestaan kertoivat oikeudessa huumekaupan järjestelijäksi epäillyn ja Karalahden läheisestä ystävyyssuhteesta sekä heidän tavastaan lainata toisilleen avokätisesti rahaa.

Karalahti kiistää syyllistyneensä huumekauppojen rahoitukseen viime heinäkuussa. Karalahden mukaan kyse on ollut velkojen maksusta. Syyttäjä vaatii Karalahdelle kuuden vuoden tuomiota.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.