Mainos

TJ Tieto ostaa norjalaisen verkkotoimittajan

TJ Tieto Oyj ostaa norjalaisen ScaNet AS:n. ScaNet on erikoistunut yritysten ja organisaatioiden Internet-, extranet- ja Intranet -ratkaisuihin. Kauppa toteutetaan osakevaihtona, jossa ScaNetin omistajille suunnataan merkittäväksi 369 525 uutta TJ Tiedon osaketta. Annin jälkeen määrä vastaa 7,3 prosenttia TJ Tiedon osakekannasta.

ScaNet on Norjan merkittävimpiä Internet-teknologioihin pohjautuvien verkkoratkaisujen toimittajia. ScaNetin päätuotteisiin kuuluu ScaNet.Publish, jolla voi julkaista dokumentteja Inter-, extra- ja Intranetiin, valita erilaisia dokumenttien ulkoasuja, tehdä hakuja, arkistoida kuvia ja hallita dokumenttien eri versioita. Tuotetta voidaan myös käyttää vuorovaikutuksessa asiakkaan ja toimittajan välillä sekä sähköisessä liiketoiminnassa. Yhtiön toinen päätuote on ScaNet.Gate -liiketoimintaportaali, joka käsittää jaettuja palveluita, metadataa, arkistoinnin, personointi- ja hakutoiminnon ym. ScaNet tarjoaa lisäksi konsultointi-, sovelluskehitys-, tuki- ja ylläpitopalveluita Internet-ympäristöissä.

Oslossa sijaitseva ScaNet on perustettu vuonna 1997 ja sillä on tällä hetkellä 25 työntekijää. Yrityksen liikevaihto vuonna 1998 oli noin 17 miljoonaa kruunua ja liiketulos noin 2 miljoonaa kruunua negatiivinen. Liikevaihdon kasvu oli 111 prosenttia edelliseen tilikauteen verrattuna. Kuluvana vuonna ScaNetin liikevaihdon odotetaan lähes kaksinkertaistuvan. Liiketuloksen ennakoidaan olevan selkeästi positiivinen ja parantavan konsernin osakekohtaista tulosta. ScaNetin asiakkaisiin kuuluvat mm. The Orkla Group, Kreditkassen, Gjensidige, HydroTexaco, Telenor Bedrift, The Luxo Group, Pepsi, Storebrand, Aker Maritime, Alpharma, Icopal, TVNorge, Dynal ja Scania.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.