Mainos

TJ Groupilta osakeanti

TJ Group suunnittelee osakeantia. Annilla kerättävällä pääomalla yhtiö haluaa varmistaa suunnitellun mukaisen tervehdyttämisen jatkaminen sekä liiketoiminnan edelleen kehittämisen.

-Olemme saaneet yrityksen tervehdyttämisen hyvään vauhtiin. Yhtiön organisaatio on toimintoja ryhmittelemällä ja yhtiöittämällä sekä henkilöstöä vähentämällä muutettu pääosin uuden strategian mukaiseksi. Organisaation uudelleenjärjestely saadaan valmiiksi kesän 2002 aikana. Tiukka kulukontrolli ja ydinliiketoimintojen fokusoiminen näkyvät tuloksessa tämän vuoden aikana, toteaa TJ Groupin toimitusjohtaja Mikko Setälä.

Yhtiön perustajat ja edelleen suurimmat henkilöomistajat Tuomo Tilman ja Jyrki Salminen ovat yhdessä määräysvallassaan olevien yhteisöjen kanssa antaneet merkintäsitoumuksen, jossa he sitoutuvat merkitsemään ensisijaisen ja toissijaisen merkintäoikeuden perusteella mahdollisesti merkitsemättä jääneet uudet osakkeet.

Tilman ja Salminen ovat sitoutuneet merkitsemään annissa osakkeita siten, että annilla kerättävät varat ovat vähintään 10 miljoonaa euroa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.