Mainos

TJ Group osti Tietovallan

TJ Group Oyj on ostanut Tietovalta Oy:n, joka on yksi Suomen suurimmista verkkopalvelujen ja multimediaratkaisujen toimittajista. Yritysostolla TJ Group -konserni vahvistaa koko sähköisen liiketoiminnan kattavaa palveluketjuaan. Kaupan ansiosta TJ Groupin markkinajohtajuus Suomessa lisääntyy selvästi ja konserni nousee suurimpien pohjoismaisten ja eurooppalaisten kilpailijoidensa kokoluokkaan, yhtiö kertoo pörssitiedotteessaan.

Kauppa toteutetaan osakevaihtona, jossa Tietovallan omistajille suunnataan merkittäväksi yhteensä 2,4 miljoonaa TJ Groupin osaketta. Tietovallan omistajille tarjottava määrä vastaa annin jälkeen noin 13,8 prosenttia TJ Groupin osakekannasta. Tietovallan omistavat sen toimiva johto, Sanoma-WSOY Oyj, Norvestia Oyj, R. Linturi Oy sekä yhtiön henkilöstö.

Tietovallan kuluvan tilikauden budjetoitu liikevaihto on 40 miljoonaa markkaa ja budjetoitu tulos verojen jälkeen 2 miljoonaa markkaa. Helsingissä ja Tampereella toimiva, vuonna 1988 perustettu Tietovalta on liikevaihdoltaan, tuotantovolyymiltaan ja henkilömäärältään Suomen suurimpia uusmediayrityksiä. Tietovallassa työskentelee noin 100 henkilöä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.