Mainos

TJ Group: Key Partnersin myynti turvaa kassavarat

TJ Groupin mukaan se tarvitsi lisävaroja rahoittamaan yhtiön meneillään olevaa oikeudenkäyntiä.

Internetyhtiö TJ Group perustelee tytäryhtiönsä Key Partnersin myyntiä kassavarojen riittävyyden turvaamisella. TJ Groupin mukaan meneillään olevaan oikeudenkäyntiin liittyvät "merkittävän suuret" kulut rasittavat yhtiön tulosta koko kuluvan vuoden ajan.

Oikeudenkäynti on haitannut erityisesti Key Partnersin liiketoimintaa. Sen vuoksi TJ Group on päättänyt luopua osasta tytäryhtiöistään ja myydä ne tahoille, jotka pystyvät turvaamaan niiden liiketoiminnan jatkumisen, yhtiö kertoo pörssitiedotteessaan.

TJ Group myi reilu viikko sitten Key Partnersin pääomasijoitusyhtiö Sentica Partnersille ja TJ Groupin toimitusjohtajalle Anneli Koivuselle. Kauppahinta on enintään 2,5 miljoonaa euroa, mitä on pidetty eräissä kommenteissa alhaisena.

Key Partners on tunnettu TJ Groupin terveimpänä osana, sillä se teki viime vuonna 6,3 miljoonan euron liikevaihdolla 1,6 miljoonan euron liikevoiton. Koko TJ Group -konsernin liikevaihto oli 17,3 miljoonaa euroa ja liiketappio lähes 3 miljoonaa euroa.

TJ Group ja sen pääomistajat ovat parhaillaan syytteessä mm. sisäpiiririkoksista. TJ Groupia uhkaa jopa 39 miljoonan euron korvaukset.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.