Mainos

TJ Group avaa uusmediakeskuksen Jyväskylässä

TJ Group Oyj avaa uusmediakeskuksen Jyväskylän teknologiakeskuksessa helmikuussa. Sähköisen liiketoiminnan ja viestinnän asiantuntijayritys aikoo vuoden kuluessa palkata noin 50 työntekijää uuden median tuottamiseen.

Jo avajaisten yhteydessä järjestettävällä rekrytointitilaisuudella pyritään löytämään kymmenkunta uusmediaosaajaa graafisista ja ohjelmistosuunnittelijoista projektipäälliköihin.
-Jyväskylä on ainoa kaupunki, jossa on suoraan tämän alan ylemmän asteen koulutusta. Teknologiakeskus on myös aktiivisesti osoittanut meille yhteistyöverkostoa. Siellä emme heti törmää kasvun rajoihin, perustelee TJ Groupin hallituksen puheenjohtaja Tuomo Tilman.

Helsingissä kilpailu alan työvoimasta on Tilmanin mukaan jo nollasummapeliä. Tampereella tilanne ei ole yhtä paha, mutta Jyväskylän seutu on silti kilpailukykyinen vaihtoehto.
-Palkkataso Jyväskylän seudulla on noin 70 prosenttia Helsingin tasosta, mutta kustannustasokin esimerkiksi asumisessa on ihan toista, Tilman toteaa.

TJ Group -konsernilla on useita toimipisteitä Suomessa ja Ruotsissa. Kasvavan konsernin liikevaihto oli viime vuoden kesäkuussa noin 96 miljoonaa markkaa ja se työllistää tällä hetkellä noin 360 henkilöä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.