Mainos

Tiura loikkausväitteistä: Käyttäkää maalaisjärkeä

Kokoomuksen kansanedustajan Marja Tiuran ja keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhosen juupaseipäs-leikki puolueloikkausaikeesta jatkuu täydellä teholla.

Tiura toistaa Verkkouutisten haastattelussa, että nimenomaan keskusta tavoitteli häntä loikkaamaan vuonna 2007. Tiura kummastelee, miksi juttu on nyt kääntynyt päinvastaiseksi, vaikka hän kertoi Apu-lehden haastattelussa keskustan puoluesihteeri Korhoselta tulleesta loikkausyhteydenotosta.

Korhonen puolestaan kertoo tänään Iltalehdessä, että hän sai huhtikuussa 2007 tekstiviestin, jossa kerrottiin Marja Tiuran halusta loikata kokoomuksesta keskustaan. Tekstiviestin lähetti kohuliikemies Arto Merisalo. Merisalo kertoo Iltalehdessä, että Tiura otti yhteyttä, koska hänen ministeritiensä oli noussut pystyyn kokoomuksessa.

Korhonen muistaa keskustelleensa Tiuran kanssa puhelimessa vielä samana päivänä ja tuolloin Tiura toisti halukkuutensa loikkaamaan. Parin päivän kuluttua Tiura kuitenkin perui aikeensa.

- Tässä nyt voisi käyttää ihan perinteistä suomalaista maalaisjärkeä. Jos totuus kulkisi näin päin, miksi ihmeessä olisin siitä itse ja oma-aloitteisesti kertonut, Marja Tiura pohtii Verkkouutisille.

Kokoomuksen kansanedustaja muistuttaa lisäksi, ettei hänestä olisi vahvan kokoomustaustan vuoksi keskustalaiseksi.

(MTV3)

Lue politiikan- ja taloustoimituksen päällikön Timo Haapalan blogi: Eiköhän se ollut siinä, Marja Tiura?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.