Timo T.A. Mikkosen kassi:

- ruisleipä - lenkkimakkaraa - Oltermanni-juustoa - 3 tomaattia - mansikkahilloa - vaniljajäätelöpikari

Harri Syrjäsen ja Timo Mikkosen menu:

Timon uunileipä

jälkiuunileipää tomaatti 1 siivu juustoa lenkkiä maun mukaan voita voitelemiseen

Halkaise jälkiuunileipä. Siivuta lenkki, juusto ja tomaatti. Voitele leipä voilla ja oliiviöljyllä, täytä leipä ja paista runsaassa voissa paistinpannulla 3 minuuttia per puoli. Viimeistele leipä uunissa paistinpannun kanssa 5 minuuttia.

Makkarastroganoff

200g lenkkiä 1/2 sipuli 50 g voita 2 rkl vehnäjauhoja 1 rkl soijaa loraus konjakkia 2 tl tomaattipyrettä 1 iso uuniperuna

Pilko sipuli ja makkara kuutioiksi. Paista voissa, tomaattipyreen kanssa 2 min. Lorauta konjakkia ja liekitä. Lisää vehnäjauhot ja 3 dl vettä sekä soija. Hauduta hiljalleen 10 min. Valmista perunasta muusi.

Täytetty lettu

Lettutaikinaa, johon lisätty hunajaa 1 rkl vaniljajäätelöä 1 rkl mansikkahilloa

Paista ohut lettu voissa, älä käännä vaan laita yhteen kulmaan jäätelö ja mansikkahillo,käännä kahdesti.

Fariinisokerilenkki

1/4 lenkki 1 rkl vaniljajäätelöä 1 rkl mansikkahilloa fariinisokeria

Suikaloi lenkki, pyörittele fariinisokerissa ja paista voissa rapeaksi. Tarjoile vaniljajäätelön ja mansikkahillon kera.

Lue myös:

    Uusimmat