Mainos

Timo T.A. Mikkosen kassi:

- ruisleipä - lenkkimakkaraa - Oltermanni-juustoa - 3 tomaattia - mansikkahilloa - vaniljajäätelöpikari

Harri Syrjäsen ja Timo Mikkosen menu:

Timon uunileipä

jälkiuunileipää tomaatti 1 siivu juustoa lenkkiä maun mukaan voita voitelemiseen

Halkaise jälkiuunileipä. Siivuta lenkki, juusto ja tomaatti. Voitele leipä voilla ja oliiviöljyllä, täytä leipä ja paista runsaassa voissa paistinpannulla 3 minuuttia per puoli. Viimeistele leipä uunissa paistinpannun kanssa 5 minuuttia.

Makkarastroganoff

200g lenkkiä 1/2 sipuli 50 g voita 2 rkl vehnäjauhoja 1 rkl soijaa loraus konjakkia 2 tl tomaattipyrettä 1 iso uuniperuna

Pilko sipuli ja makkara kuutioiksi. Paista voissa, tomaattipyreen kanssa 2 min. Lorauta konjakkia ja liekitä. Lisää vehnäjauhot ja 3 dl vettä sekä soija. Hauduta hiljalleen 10 min. Valmista perunasta muusi.

Täytetty lettu

Lettutaikinaa, johon lisätty hunajaa 1 rkl vaniljajäätelöä 1 rkl mansikkahilloa

Paista ohut lettu voissa, älä käännä vaan laita yhteen kulmaan jäätelö ja mansikkahillo,käännä kahdesti.

Fariinisokerilenkki

1/4 lenkki 1 rkl vaniljajäätelöä 1 rkl mansikkahilloa fariinisokeria

Suikaloi lenkki, pyörittele fariinisokerissa ja paista voissa rapeaksi. Tarjoile vaniljajäätelön ja mansikkahillon kera.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.