Mainos

Timo Soini uskoo eurojytkyyn - meppien määrä nousisi kolmeen

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini uskoo puolueen eurokansanedustajien määrän nousevan yhdestä kolmeen tämän kuun lopun europarlamenttivaaleissa.

- Kumppanimme Britannian Itsenäisyyspuolue ja Tanskan kansanpuolue ovat nousseet gallupeissa omissa maissaan suurimmiksi puolueiksi. Mikäli viimeisin gallup olisi vaalitulos, nostaisimme paikkamäärämme yhdestä kolmeen ja olisimme suurin voittaja Suomessa. Tämä on tinkimätön tavoitteemme. Eurojytkyä pukkaa ympäri Eurooppaa, Soini hehkutti omille joukoilleen puolueneuvoston kokouksessa Oulussa.

Soini korosti puheessaan myös ulkopolitiikkaa.

- Suomella voi olla vain yksi yhteinen ulko- ja turvallisuuspoliittinen linja. Perussuomalaiset tulevat tasavallan presidentti Sauli Niinistöä, joka johtaa yhdessä hallituksen kanssa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. Perussuomalaiset ovat sitoutuneet Suomen etuun ja linjaan. Eduskunnan tärkeät ulko-ja turvallisuuspolitiikkaan keskeisesti vaikuttavat valiokunnat ovat perussuomalaisten johtamia. Toimimme näissä valiokunnissa aktiivisesti Suomen yhteisesti muodostettavan linjan mukaisesti.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.