TikTok haastaa Spotifyn uudella sovelluksella – solmi sopimuksen yhden maailman suurimman levy-yhtiön kanssa

Nostalginen ulkonäkö! Tämä iPhone oli huippumoderni vuonna 2007 0:57
Katso myös: Muistatko vielä, miltä näytti huippumoderni iPhone vuonna 2007? Myytiin nyt ökyhintaan

TikTok haastaa musiikin suoratoistojätti Spotifyn TikTok Music -musiikkisovelluksella.

Kiinalainen videopalvelu TikTok on julkistanut TikTok Music -musiikkisovelluksen, jolla se haastaa muut musiikin suoratoistopalvelut.

Sovellus on ollut testikäytössä Brasiliassa ja Indonesiassa, ja nyt se saapuu rajoitettuun testikäyttöön Australiaan, Meksikoon ja Singaporeen.

Lisäksi TikTok ilmoitti tiistaina sopineensa lisenssisopimuksen yhden maailman suurimman levy-yhtiön, eli Warner Music Groupin kanssa. Kaupan kuvaillaan laajentavan ”kumppanuuden, yhteistyön ja innovaatioiden tasoa kahden yrityksen välillä”.

– Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Warner Music Groupin kanssa luodaksemme yhteisen vision tulevaisuudesta, jossa artistit, lauluntekijät, musiikin fanit ja musiikkiteollisuus voivat hyötyä TikTok-alustojen löytövoimasta, kommentoi TikTokin toimitusjohtaja Shou Chew.

TikTok on toiminut ponnahduslautana lukuisille artistien kappaleille. Sovelluksessa on kehitetty erilaisia trendejä, kuten tansseja, musiikin ympärille. Erityisen merkittävä ponnahduslauta sovellus on ollut uusille artisteille. 

 

Lue myös:

    Uusimmat