Mainos

Tikkurila irtisanoo 62 Suomessa

Maaliyhtiö Tikkurila on saanut päätökseen marraskuussa alkaneet, koko henkilöstöä koskeneet yt-neuvottelut Suomessa. Neuvottelujen lopputuloksena irtisanotaan yhteensä 62 henkilöä yhtiön eri toiminnoista. Irtisanottavista yhteensä 39 on johtajia tai toimihenkilöitä ja 23 työntekijöitä.

Neuvottelujen alkaessa Tikkurila arvioi vähennystarpeen olevan enintään 100 henkilöä. Yhtiöllä oli viime vuonna Suomessa noin 750 ja koko konsernissa kaikkiaan 3 700 työntekijää.

Irtisanomisista ja niihin liittyvistä tukitoimista arvioidaan aiheutuvan tällä tilikaudella 1,5–2 miljoonan euron kertaluonteiset kustannukset.

Lisäksi Tikkurila on päättänyt ulkoistaa Vantaan toimipisteensä henkilöstöravintolan, siivoustoiminnot, kiinteistöhuollon ja toimistopalvelut. Yhteensä noin 50 henkilöä siirtyy helmikuussa ISS Palveluiden työntekijöiksi.

Tikkurila on käynnistänyt tämän vuoden alussa organisaationsa perkuutyöt myös Puolassa. Tehokkuuden parantamiseen tähtääviä toimenpiteitä tullaan yhtiön mukaan käynnistämään kaikissa maissa ja liiketoimintayksiköissä lähikuukausien aikana.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.