Tiina Pirhosen kassi:

- mustekalarenkaita - avokado - herkkusieniä - ranskanleipä - karpaloita

Harri Syrjäsen ja Tiina Pirhosen menu:

Uunikuhaa ja punajuurikeittoa

1/2 kuha punajuuri 2 dl kermaa suolaa pippuria

Suomusta kuha ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paista uunissa 220 c:ssa 15 min. Kuori ja kuutioi punajuuri, keitä18 min. Kaada keitinvesi pois ja lisää joukkoon kerma. Kiehauta. Soseuta ja nauti kuhan kera.

Vuohenjuustolla gratinoitu kuha

1/2 kuhafile 1/2 mango pala inkivääriä 1 dl oliiviöljyä 1 rkl balsamiviinietikkaa 100 g vuohenjuustoa 1/2 nippua basilikaa 5 kpl pecan-pähkinöitä

Valmista pesto ja lisää joukkoon vuohenjuusto. Päällystä kuhafile pestolla. Suikaloi mango ja inkivääri. Hauduta oliiviöljyssä ja balsamiviinietikassa. Kypsennä kuha uunissa 200 c:ssa 10 min.

Paistettua kuhaa ja punajuuria

1 kuhafile 1 punajuuri ruohosipulia persiljaa 1 dl oliiviöljyä 1 rkl valkoviinietikkaa 5 kpl pecan-pähkinöitä

Paista file oliiviöljyssä. Kuori ja kuutioi punajuuri. Paista punajuuret voissa hienonnettujen yrttejen kanssa. Laita öljy, pähkinät sekä etikka tehosekoittimeen ja aja kastikkeeksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja