Tiina Pirhosen kassi:

- mustekalarenkaita - avokado - herkkusieniä - ranskanleipä - karpaloita

Harri Syrjäsen ja Tiina Pirhosen menu:

Uunikuhaa ja punajuurikeittoa

1/2 kuha punajuuri 2 dl kermaa suolaa pippuria

Suomusta kuha ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paista uunissa 220 c:ssa 15 min. Kuori ja kuutioi punajuuri, keitä18 min. Kaada keitinvesi pois ja lisää joukkoon kerma. Kiehauta. Soseuta ja nauti kuhan kera.

Vuohenjuustolla gratinoitu kuha

1/2 kuhafile 1/2 mango pala inkivääriä 1 dl oliiviöljyä 1 rkl balsamiviinietikkaa 100 g vuohenjuustoa 1/2 nippua basilikaa 5 kpl pecan-pähkinöitä

Valmista pesto ja lisää joukkoon vuohenjuusto. Päällystä kuhafile pestolla. Suikaloi mango ja inkivääri. Hauduta oliiviöljyssä ja balsamiviinietikassa. Kypsennä kuha uunissa 200 c:ssa 10 min.

Paistettua kuhaa ja punajuuria

1 kuhafile 1 punajuuri ruohosipulia persiljaa 1 dl oliiviöljyä 1 rkl valkoviinietikkaa 5 kpl pecan-pähkinöitä

Paista file oliiviöljyssä. Kuori ja kuutioi punajuuri. Paista punajuuret voissa hienonnettujen yrttejen kanssa. Laita öljy, pähkinät sekä etikka tehosekoittimeen ja aja kastikkeeksi.

Lue myös:

    Uusimmat