Tiikeri raateli hoitajansa käden Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa Oklahomassa tiikeri on raadellut eläintarhassa hoitajansa käden. Tiikeri oli onnistunut nappaamaan otteen naishoitajasta tämän työnnettyä kätensä tiikerin häkkiin, kertoo CNN.

Hyökkäys sattui eilen Wynnewoodissa sijaitsevassa The Garold Wayne Interactive Zoological Parkissa.

Naistyöntekijän käsi on onnistuttu pelastamaan hyökkäyksen jäljiltä, eläintarha kertoo Facebook-sivuillaan.

Tarhan omistajan mukaan onnettomuuden oli aiheuttanut työntekijän tekemä virhe.

– Naistyöntekijä rikkoi turvamääräyksiä ja laittoi kätensä aikuisen urostiikerin häkkiin, eläintarhan omistaja Joe Schreibvogel kertoi tiedotteessa.

– Hänellä oli yllään suuri hanhenuntuvatakki, joka jäi rullalle häkkiverkon sisälle, eikä hän sen vuoksi saanut vedettyä kättään pois häkistä tarpeeksi nopeasti.

Puiston lääkintähenkilökunta oli saapunut paikalle muutamassa minuutissa, jonka jälkeen nainen toimitettiin pikaisesti sairaalahoitoon.

Tarhoissa useita kohtalokkaita hyökkäyksiä tänä vuonna

Eläintarhan mukaan hyökkäyksen tehnyt tiikeri on 14-vuotias eikä ole osoittanut ikinä aiemmin merkkejä aggressiivisuudesta.

– Tiikeriä ei aiota lopettaa, ajatuksemme ja rukouksemme ovat nyt loukkaantuneen työntekijän luona, Schreibvogel sanoi.

– Hän oli tajuissaan läpi tapahtuneen ja sanoi sen olleen hänen vikansa sekä aikovansa palata takaisin töihin.

Eläintarhan omistajan mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta kun tarhassa on tapahtunut loukkaantuminen.

Eläintarhoissa ympäri maailman on sattunut jo useampia kohtalokkaita tiikerihyökkäyksiä tänä vuonna. Syyskuussa Saksassa 10-vuotias tiikeri hyökkäsi hoitajansa kimppuun ruokinnan aikana surmaten 56-vuotiaan hoitajan.

Yhdysvalloissa Indianassa tiikeri nappasi puolestaan naistyöntekijän pään leukoihinsa kesäkuussa. Nainen loukkaantui kriittisesti, mutta toipui kuitenkin hyökkäyksestä. Toukokuussa tiikerihyökkäyksessä kuoli Britanniassa 24-vuotias eläintenhoitaja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat