Tigerin seksiskandaalissa uusi paljastus – kiristystä ja kimppakivaa

Maailman vaikutusvaltaisimman urheilijan kaksoiselämä on ollut täynnä draamaa, ja vaiettuja ja maksettuja salaisuuksia.

Elämä Tiger Woodsina ei ole helppoa. Samalla kun mies yrittää pelastaa uppoavan avioliittonsa kulisseja, jauhaa lehdistö edelleen hänen kaksoiselämänsä mehukkaita yksityiskohtia.

New York Daily News -lehti on nyt paljastanut mehukkaan ryhmäseksi-session kolmen vuoden takaa. Seksiriippuvainen Tiger harrasti Arizonassa kimppakivaa kahden naisen kanssa, mutta maksoi petikaverinsa hiljaiseksi jotta nämä pitäisivät suunsa kiinni.

Lehden saamien tietojen mukaan Tiger harrasti villiä seksiä naisten kanssa, mutta huomasi toisen naisista ottavan tilanteesta valokuvia tai videokuvaa.

– Tiger menetti hermonsa täysin ja ryhtyi ajamaan tyttöä takaa. Tyttö pääsi kuitenkin pakenemaan huoneesta ulos, mutta Tiger sai tytön kuitenkin kiinni. Tiger otti tytöltä kännykän tai videokameran tai mikä tahansa se laite olikin, lähde kertoi lehdelle illan tapahtumista.

Välikohtauksen jälkeen ryhmäorgiat päättyivät siihen ja neitokaiset palasivat takaisin koteihinsa. Vain muutama päivä tämän jälkeen Woodsin jahtaama tyttö otti kuitenkin yhteyttä staraan ja kertoi loukkaantuneensa tilanteessa.

Neitokainen ymmärsi tilanteen rahastusmahdollisuuden ja kertoi Tigerille palkanneensa asianajajan hoitamaan juttua.

Monimiljonääri-Tiger ei kuitenkaan voinut antaa asian menevän julkiseksi, joten stara kaivoi kuvettaan ja maksoi neitokaiset hiljaiseksi suurella summalla rahaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat