Tigerin piina jatkuu – Elin ei halua yhteenmuuttoa

Seksiskandaalin ryvettämän elämän takaisin raiteilleen saaminen ei ole helppoa edes maailman rikkaimmalle urheilijalle.

Urheilumaailma kohahti marraskuussa 2009, kun yksi kaikkien aikojen suurimmista seksiskandaaleista tuli julkisuuteen. Puhtoisen perheenisän kulissit romahtivat täysin ja huippugolfarin synkeät salaisuudet levisivät kaiken kansan tietoisuuteen.

Jos oli urheilumaailma järkyttynyt Tiger Woodsin kaksoiselämästä, on mahtanut miehen Elin-vaimon maailma romahtaa totaalisesti.

Ruotsalaissyntyinen Elin ei jäänyt kauaksi aikaa kuuntelemaan miehensä selityksiä, vaan pakkasi tavaransa ja koppasi perheen kaksi lasta kainaloonsa, ja lähti ovet ryskyen perheen luksuslukaalista.

Huhumylly suhteen ympärillä on kertonut pariskunnan palaavan välillä yhteen, kun taas välillä Tigerin kerrotaan heilastelevan edelleen ykkösrakastajattarensa kanssa.

Niin tai näin, jotain osviittaa suhteen nykytilasta kertoo se, ettei Elin ole suostunut muuttamaan saman katon alle petturimiehensä kanssa, vaan pitää majapaikkaa muutaman kilometrin päässä perheen entisestä kodista.

– Tiger haluaisi Elinin muuttavan takaisin kotiin, mutta tähän asti hän on kieltäytynyt. Elin ei ole kuitenkaan valmis siihen,koska ei luota mieheensä, lähipiiristä kerrotaan RadarOnline-com -sivustolle.

Nyt näyttäisikin siltä, että Elin on aloittamassa elämässään uutta vaihetta, ja siihen elämään ei petturi-Tiger kuulu. Elin ei ole pitänyt muhkeaa vihkisormustaan sormessaan marraskuun jälkeen.

Paljas vasen nimetön on ilmiselvä viesti Tigerille, ettei hän ole saanut takaisin paikkaansa Elinin sydämessä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat